fbpx
GENERAL

Cazul CRIMELOR din Onești, dezvăluiri șocante din dosar

imagini negociere onesti doi ostatici legati tinuti balcon 697063 e1614631604158

Au apărut detalii șocante despre crimele de la Onești.

Au apărut detalii șocante din dosarul crimelor de la Onești, unde Gheorghe Moroșan a ucis doi bărbați care veniseră să execute lucrări de reparații la apartamentul pe care ucigașul îl pierduse în urma unui proces. Joi, 19 mai, la Tribunalul Bacău au fost audiați polițiștii care au participat la intervenție. Se pare că aceștia ar fi declarat, în fața instanței, că soția criminalului nu numai că nu a încercat să-și împiedice partenerul, ci chiar l-a încurajat să-i omoare pe cei doi.

”Au fost mai mulți polițiști audiați. În fapt, dosarul ăsta vizează fapte de omor. Aurelia (soția lui Gheorghe Moroșan, n.r.) e complice la infracțiunea de omor.

Polițiștii care au asistat la eveniment au relatat că soția îl încuraja pe Moroșan. Îi spunea să-i ucidă. În momentul în care polițistul i-a spus că trebuie să-l convingă pe soțul ei să renunțe la toată nebunia asta, ea i-a răspuns, citez: ”Nu, lasă-l să-i omoare pe toți că și ei ne-au făcut nouă rău”. Asta a fost afirmația ei”, a declarat pentru Fanatik.ro, avocatul Adrian Cuculis, cel care reprezintă familiile victimelor în procesul de la Tribunalul Bacău.

Soții Moroșan nu par să regrete faptele
Procesul în care Gheorghe și Aurelia Moroșan sunt inculpați a început în noiembrie 2021, iar cei doi soți nu par să regrete faptele. Declarațiile lor în fața instanței au fost contradictorii. Pe de-o parte, aceștia susțin că și-au făcut dreptate, pe de altă parte, Gheorghe Moroșan spune că nu el i-a omorât pe cei doi muncitori, ci polițiștii care au intrat peste ei în casă.

”Soții Moroșan spun că ei doar și-au făcut dreptate. Nu există nici o remușcare din partea lor, pur și simplu nu-i interesează. Părerea mea e că suferă amândoi de sociopatie. Ei susțin că victimele au fost ucise de polițiști, când au intrat peste ei”, a mai declarat Adrian Cuculis.

Întrebat când s-ar putea termina acest proces, avocatul a spus: ”Apreciez că vor mai fi cam două termene. El este acuzat de omor calificat, ea la complicitate la omor calificat. La cum s-a desfășurat procesul, eu cred, realmente, că va lua închisoare pe viață. Undeva, la 25 de ani, dar oricum, pedeapsa maximă”.

Sursa: dcnews.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.