“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14ISTORIE

Crimele De Război Ale Evreilor în Timpul Celui De-al Doilea Război Mondial

evrei1

În ultimele două săptămâni, pe scena internațională a avut loc un întreg scandal între statul polonez și poporul iudaic.

La mijlocul acestui conflict stă noua lege poloneză prin care se criminalizează propaganda internațională iudaică care încearcă să împingă ideea conform căreia taberele de concentrare din Polonia din timpul celui de-al Război Mondial au fost creeate și administrate în cooperare de către poporul german și polonez.

Nu mai contează că acest popor, polonezii, se aflau sub asediul direct din toate direcțiile, se pare că aceștia încă găseau timp să organizeze tabere de concentrare.

Răspunsul jidănimii mondiale desigur (ca întotdeauna) a fost pledoaria către guvernul subjugat american să rupă orice formă de relație cu Polonia și eventual distrugerea completă a acestui stat deoarece au avut tupeul să se ridice împotriva propagandei jidănești.

Din acest motiv am decis să scriu acest articol cu privire la crimele de război propagate de poporul evreu în timpul celui de-al război mondial deoarece odată și odată adevărul trebuie să iasă la iveală și trebuie cunoscut și de publicul larg.

jd1

Judenrats erau o formă intermediară de poliție comunitară, folosit de administrația germană nazistă (Gestapo) pentru a controla comunitățile evreiești mai mari din zonele ocupate, cum ar fi de exemplu Ghetoul din Varșovia.

Cu ajutorul lor Gestapo-ul a reușit să adune evreii în ghetouri iar mai apoi aceștia s-au ocupat și de transportul acestora în taberele de concentrare. Unitățile Judenrats erau formate în totalitate din bărbați evrei.

Un exemplu și mai pertinent al rolului purtat de evrei în asuprirea propriilor lor confrați îl reprezintă Chaim Morechai Rumkowschi.

chaim rumkowski

Chaim Mordechai Rumkowski a fost un evreu polonez numit de naziști ca șef al Consiliului Evreiesc al Bătrânilor din ghetoul din Lodz.Acolo, rra cel mai influent și puternic om. Acesta chiar și-a făcut și propria monedă numită Chaimki cu fața sa pe ea, care circula în ghetoul din Lodz.

Poreclit de proprii săi oameni ca “Regele Chaim cel Teribil”, Rumkowski a supravegheat personal predarea a peste 20.000 de copii, vârstnici și evrei bolnavi naziștilor pentru deportare în taberel de concentrare. El este renumit pentru discursul său, faimos numit “Dați-mi copiii voștri”.

Crime de război comise de bolșevicii iudei împotriva poporului polonez

Comunismul și jidănimea est-europeană au o legătura istorică, comunitățile de evrei din fostul imperiu țarist fiind principala forță din spatele revoluției bolșevice și distrugerea poporului rus, a instituțiilor țariste și ortodoxe.

Acest subiect este unul mult mai complex care poate îl voi trata într-un alt articol, dar pentru aprofundarea acestuia recomand cărțile marelui istoric contemporan rus Alexander Solzhenytsyn, “Arhipelagul Gulag” și „200 de ani împreună”.

În mintea oricărui est-european al acelor vremuri era clar, partizanul jidan și cel comunist erau unul și același lucru. De la revoltele comuniste din cartierul evreiesc din Iași la masacrele anti-ucrainiene propagate de NKVD-ul jidănesc, lista iudeilor din aparatul de stat bolșevic este lungă.

Masacrul de la Naliboki:
Masacrul de la Naliboki a fost uciderea în masă a aproximativ 128 de polonezi, inclusiv băieți, de către unitățile partizane evreiești și sovietice, în 8 mai 1943, în satul Naliboki din Polonia ocupată de Germania (acum Belarus).

În noaptea de 8-9 mai 1943, partizanii evrei și sovietici au atacat Naliboki din adâncul pădurii Naliboki.

Naliboki millitia

Câțiva dintre atacatorii sovietici, inclusiv un ofițer politic, au fost uciși de apărători. Polonezii au fost scoși din casele lor, apoi împușcați individual sau în grupuri mici. Au fost incendiate mai multe ferme. Au urmat jafurile în masă.

De asemenea, în timpul atacului sovietic au fost ucise trei femei poloneze, mai mulți adolescenți și un băiat de zece ani. Biserica orașului a fost incendiată împreună cu școala publică, stația de pompieri și oficiul poștal. Raidul a durat două-trei ore.

Masacrul de la Koniuchy:

În data de  28 ianuarie 1944 un grup de partizani sovietici și evrei din pădurea Rudnicki înconjurau satul Koniuchy.

Koniuchy millitia

Dimineața devreme, satul a fost distrus, iar locuitorii au fost ucisi – bărbați, femei și copii. Focul a distrus majoritatea caselor.

În acea zi între 36 și 50 de oameni nevinovați a fost uciși. Unii martori au dat numele sau pseudonimele partizanilor sovietici și evrei, de asemenea locul în care au fost amplasate aceste unități și mărimea lor, confirmând că cel mai numeros grup era format din partizani de naționalitate evreiască.

Masacrul de la Dzerwica:

La 22 ianuarie 1943 a avut loc masacrul din Drzewica, comis de o unitatea partizană comunistă condusă de Israel “Lew” Ajzenman (Julian Kaniewski), care (înainte de al doilea război mondial) a fost un criminal de rând condamnat pentru hoție și un atac armat.

El nu a plătit niciodată pentru crimele sale și a sprijinit regimul comunist până la moartea sa în 1965. Așa numiții evreii “soldați” au ucis doi civili și cinci (până la șapte) membri ai NSZ (Forțele Poloneze care făceau parte dintr-o mișcare anti-comunistă subterană) în satul Drzewica. Au ucis acei oameni pentru că erau împotriva terorii sovietice care începuse să se dezlănțuie în Polonia.

Și mai multe cazuri de astfel de crime de război propagate de poporul evreu împotriva poporului polonez, dar nu numai, pot fi descoperite pe site-ul https://jewishdeathcamps.com/ creat de un grup de tineri polonezi sătui de propaganda iudaică mizerabilă care încearcă să le distrugă țara deoarece guvernul conservator polonez a avut curajul să sfideze linia oficială de partid a uniunii europene.

De la revoluția spartacistă din Germania condusă de evreica Rosa Luxembourg și înnăbușită în sânge de veteranii din Freikorps, la convoiul de război condus de evreul Trotsky în goana lor nebună de a distruge Rusia ortodoxă, rolul evreilor în mișcarea bolșevică este evidentă.

lenin bronstein gulag hell

Acum poate înțelegeți mai bine de ce acest popor era unanim urât în toată Europa Centrală și Estică. Dacă considerați că ați aflat din acest articol lucruri pe care nu le cunoșteați înainte vă rog să îl distribuiți și altor apropiați ai dumneavoastră, odată și odată aceste adevăruri istorice trebuie să iasă la lumină.

Runda bonus:

Se pare că și furgonetele “de gazare” sunt tot o invenție iudaică, concepute de ofițerul NKVD de origine evreiască Isai Davidovich Berg [fragment din “200 de ani împreună” de Al. Solzhenytsyn]

gazare

Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.