“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

COVID lovește în forță România. Revin restricțiile pe timpul nopții

Alerta covid

Primul oraș din țară în care autoritățile sanitare au decis să reintroducă măsurile de restricție împotriva noului coronavirus, din cauza numărului mare de îmbolnăviri se află în județul Dolj.

În orașul Bechet, din județul Dolj, rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit plafonul de 7 cazuri la mia de locuitori, ajungând la 7,28 la mia de locuitori. În aceste condiții, autoritățile au impus noi restricții pentru a împiedica răspândirea COVID-19.

În oraș au fost închise restaurantele, sălile de fitness, dar și cele de jocuri de noroc. Nunțile și botezurile au fost interzise, iar timp de 14 zile, localnicii sunt obligați să poarte masca în spațiile publice deschise, acolo unde este aglomerat.

Magazinele alimentare se închid la ora 18, iar de la ora 20 până la ora 5 dimineața au fost impuse restricții de circulație.

Dacă situația epidemiologică nu se va schimba până în data de 13 septembrie, școlile vor rămâne închise, iar elevii vor începe orele online.

Pe de altă parte, oamenii par să fi uitat de măsurile de protecție împotriva Covid-19. Nu mai poartă mască de protecție sanitară. Mulți, localnici din orașul Bechet, județul Dolj, susțin că sunt protejați de vaccinul anti-COVID pe care l-au făcut și nu înțeleg că trebuie să se protejeze în continuare.

Statisticile COVID din 7 septembrie
Ultimul bilanț COVID-19, transmis de autorități în data de 7 septembrie 2021, arată că în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 2.033 noi cazuri de infectare cu coronavirus.

Până pe 7 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.109.076 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Un număr de 1.059.637 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.033 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 246 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 3.527. Dintre acestea, 426 sunt internate la ATI. Numărul deceselor cauzate de infecția cu SARS – CoV – 2 a fost de 34.762 de persoane diagnosticate.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.