Coronavirusul face RAVAGII în România. A EXPLODAT numarul infectarilor si al deceselor

Bilanț COVID marți, 28 septembrie. Un nou val de infectări în România. Câte cazuri s-au înregistrat azi. Coronavirusul face ravagii în România. Numărul infectărilor, dar și cel al deceselor se menține ridicat. Totodată, situația din spitale se agravează și ea.

Grupul de Comunicare Strategică a publicat noul bilanț al pandemiei de coronavirus din România. Avem un nou val de decese și infectări raportate în ultimele 24 de ore. Situația de la Terapie Intensivă se agravează și ea la nivel național, numărul spitalizărilor fiind în creștere.

Astfel, potrivit datelor publicate de GCS, până astăzi, 28 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.210.810 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 1.129 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.104.496 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.049 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 182 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 208 pacienți au murit, iar pe ATI sunt 1.267, din care 17 copii.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Din grupa mica pina in clasa a patra, n.a fost toamna in care sa ratez infectii respiratorii de toate felurile. In clasele 1, 2 si 3 s.a pus inclusiv problema retragerii de la scoala, din cauza absentelor. Tot in copilarie am hotarit sa ma fac medic, sa ajung sa le ciuruiesc eu fundurile celor care ma maltratau cu peniciline si alte asemenea.

Lasa un comentariu