“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Este alertă totală în România: Valul 4 va lovi ca un TSUNAMI

israel covid epa 1024x683 1

Cercetătorul Octavian Jurma trage semnalul de alarmă. Acesta are o previziune sumbră legată de cel de-al patrulea val al pandemiei. Potrivit acestuia, România va lovită de coronavirus ca de un tsunami, iar medicii nu vor mai putea face față.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Octavian Jurma se declară îngrijorat de situația din România, dar și de răspândirea variantei Delta, care va lovi întreaga țară precum un tsunami.

Totodată, el a subliniat faptul că presiunea se resimte în rândul tuturor românilor, în special în cazul părinților care riscă să își piardă locurile de muncă din cauza faptului că unii copii vor trece la școala online.

Medicul susțin că toate aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat dacă cei mai mulți români alegeau să se vaccineze. „E târziu și mă uit obosit la numerele care arată cum valul 4-Delta urmează să devină un tsunami în România și simt cum mă copleșește durerea și revoltă. Ce durere să asiști neputincios la suferință poporului tău…Ce rușine să ceri încrederea poporului tău când vrei să îți meargă ție bine bine și să îl abandonezi când îi este mai greu…

Mi-a rămas în minte mama care întreabă la o emisiune ce va face cu copilul dacă școală trece în online și ea nu poate rămâne acasă pentru că își va pierde slujba… Le puteam avea pe toate, și școală și muncă și distracție, dar nu ne-am vaccinat și le-am pierdut pe toate, pentru că i-am crezut când s-au jurat că pandemia a trecut”, scrie Octavian Jurma pe pagina de Facebook.

Medicii ajung să fie jigniți în loc să fie lăudați
În ceea ce privește situația din spitale, medicul susține că medicilor le va fi mult mai greu de această dată. Ei nu sunt aplaudați, iar majoritatea cetățenilor ajung chiar să îi jignească fără a-și arăta recunoștința.

„De această dată asta medicilor le va fi mult mai greu și vor avea mult mai puțină recunoștință.La noi medicii nu sunt aplaudați când se întorc obosiți acasă. Faptele lor bune nu rămân nepedepsite în dictatură negaționistă din România. Ei sunt huliți și jigniți de o minoritate tot mai agresivă pentru care ignoranța a devenit un titlu de mândrie…Nu au recunoștință nici din partea pacienților agresivi pe care se străduiesc să îi salveze de o boală pe care mulți o neagă chiar și când rămân fără suflare”, a adăugat el.

Totodată, Jurma spune că medicii nu sunt răsplătiți cu afișe și panouri prin care să le fie exprimată recunoștința publicului. În schimb, aceesta spune că orice brumă de atenție este acordată exclusiv politicienilor.

El subliniază faptul că tragediile nu pot fi rezolvate prin alegeri și funcții ci doar prin muncă, iar ceea ce se va întâmpla în următoarele săptămâni nu poate fi schimbat. Medicul susține că vor urma măsuri dureroase care vor necesita resurse uriașe.

„La noi medicii trebuie doar să răspundă prompt la 112, să nu deranjeze prin ”declarații alarmiste”. paradă caraghioasă a unui eșec vopsit în triumf… și să repare tăcuți efectele exceselor noastre. Meritele muncii lor trebuie să fie meritele partidului…Suntem însă pe cale să aflăm ce înseamnă prăbușirea unui sistem medical politizat până la refuz în cea mai bolnavă țară din Europa…Doar un miracol ne mai poate salva. Să ne rugăm personal lui Dumnezeu să ne salveze țară, că mulți din slujitorii săi propovăduiesc adevărul în biserică dar îl neagă în afară ei.

Nimic nu mai poate schimbă ceea ce urmează în următoarele două săptămâni, nimic. Tragediile de azi și mâine nu mai pot fi rezolvate prin măsuri luate cu gândul la alegeri și funcții. Tot ce putem face azi e să schimbăm ceea ce se va întâmplă peste 14 zile. Trebuie să alocăm azi resursele și să luăm azi măsurile care vor rezolva problemele care vor apărea peste 14 zile sau efortul va fi îngropat de pandemie a două zi. Iar măsurile vor fi foarte dureroase și resursele necesare uriașe sau mai bine nu le luăm deloc, măcar negationistii să fie fericiți când țara arde”, a mai scris Octavian Jurma.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.