Coruperea fostei naționaliste Olguța Vasilescu. Imagini de pe vremea cand scria impotriva ungurilor si a tiganilor in ziarul lui Vadim

Comparând-o pe Olguța zilelor noastre cu Olguța de mai sus, este un caz interesant de schimbare la față (sau corupere la suflet) a unei tinere naționaliste care s-a înscris în PRM la vârsta inocentă de 16 ani.

La 19 ani, tânăra Olguța, Oana Vasilescu pe atunci, a ajuns președinta Organizației de Tineret a PRM Dolj.

În decembrie 2007 a trecut în tabăra PSD.

Reacția lui Vadim când Olguța a trecut în PSD

De atunci şi până astăzi au trecut mulți ani…şi bani. Totuşi merită să aruncăm o privire peste perioada de glorie a Olguţăi.

În anii 90′ scria despre țigani, ironizând denumirea de rrom.

Un alt articol din 1997, apărut în  în Cuvântul Libertății:

Apogeul ei a constat într-un scurt pasaj scris în cinstea legionarilor care l-au comemorat pe Corneliu Zelea Codreanu, pasaj în care a menționat istoria falsificată.

Este cert că în anii 90 exista mai multă libertate de exprimare decât există azi. După anul 2002, odată cu OUG 31/2002 acea libertate a fost sugrumată.

Faptul că Olguța Vasilescu a fost în PRM și a scris articole care expuneau natura infracțională a țiganilor, pasaje care elogiau comemorările legionare, ne arată că aceasta a avut odată, la vârsta tinereții, credință și un anumit grad de dăruire pentru idealul național.

Dacă dăm astăzi un search pe google aflăm că Olguța Vasilescu s-a implicat mai mult în chestiunea pensiilor, a indemnizațiilor, a regulamentului de sporuri și mai puțin în promovarea unei învățături național-creștine și în combaterea corectitudinii politice care a dat naștere poliției gândirii.

Dintr-o naționalistă idealistă a devenit o PSD-istă  oportunistă pragmatică. La urma urmei ajutoarele și pensiile determină câștigul electoral, nu discuțiile ideologice.

În fond, ea trebuia să fie incoruptibilă, dar a fost ademenită și nu a rezistat tentației. Pentru tinerii în sufletul cărora mai arde flacăra neamului lor, cazul Olguța Vasilescu este un exemplu de “nu așa”. Să păsești pe cărarea național-creștină și să te întorci din drum înainte să ajungi la destinație este o rușine și o dovadă de slăbiciune și lipsă de credință.

Să ne fie foarte clar: România nu se va schimba de azi pe mâine. Cultivarea unei elite intelectuale nu va dura cățiva ani, ci câteva decenii.

Duhul Viu al României a făcut un apel clar pentru cine vrea să împlinească idealul ei național;

Să vină în rândurile noastre cel ce crede nelimitat.

Să rămână înafară cel ce are îndoieli.

Sursa: Incorect Politic

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *