Coruperea fostei naționaliste Olguța Vasilescu. Imagini de pe vremea cand scria impotriva ungurilor si a tiganilor in ziarul lui Vadim

Comparând-o pe Olguța zilelor noastre cu Olguța de mai sus, este un caz interesant de schimbare la față (sau corupere la suflet) a unei tinere naționaliste care s-a înscris în PRM la vârsta inocentă de 16 ani.

La 19 ani, tânăra Olguța, Oana Vasilescu pe atunci, a ajuns președinta Organizației de Tineret a PRM Dolj.

În decembrie 2007 a trecut în tabăra PSD.

Reacția lui Vadim când Olguța a trecut în PSD

De atunci şi până astăzi au trecut mulți ani…şi bani. Totuşi merită să aruncăm o privire peste perioada de glorie a Olguţăi.

În anii 90′ scria despre țigani, ironizând denumirea de rrom.

Un alt articol din 1997, apărut în  în Cuvântul Libertății:

Apogeul ei a constat într-un scurt pasaj scris în cinstea legionarilor care l-au comemorat pe Corneliu Zelea Codreanu, pasaj în care a menționat istoria falsificată.

Este cert că în anii 90 exista mai multă libertate de exprimare decât există azi. După anul 2002, odată cu OUG 31/2002 acea libertate a fost sugrumată.

Citiți și:  Ionel Moța și Vasile Marin, comandanții legionari uciși la Majadahonda de Valter Roman, tatăl lui Petre Roman

Faptul că Olguța Vasilescu a fost în PRM și a scris articole care expuneau natura infracțională a țiganilor, pasaje care elogiau comemorările legionare, ne arată că aceasta a avut odată, la vârsta tinereții, credință și un anumit grad de dăruire pentru idealul național.

Dacă dăm astăzi un search pe google aflăm că Olguța Vasilescu s-a implicat mai mult în chestiunea pensiilor, a indemnizațiilor, a regulamentului de sporuri și mai puțin în promovarea unei învățături național-creștine și în combaterea corectitudinii politice care a dat naștere poliției gândirii.

Dintr-o naționalistă idealistă a devenit o PSD-istă  oportunistă pragmatică. La urma urmei ajutoarele și pensiile determină câștigul electoral, nu discuțiile ideologice.

În fond, ea trebuia să fie incoruptibilă, dar a fost ademenită și nu a rezistat tentației. Pentru tinerii în sufletul cărora mai arde flacăra neamului lor, cazul Olguța Vasilescu este un exemplu de “nu așa”. Să păsești pe cărarea național-creștină și să te întorci din drum înainte să ajungi la destinație este o rușine și o dovadă de slăbiciune și lipsă de credință.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Să ne fie foarte clar: România nu se va schimba de azi pe mâine. Cultivarea unei elite intelectuale nu va dura cățiva ani, ci câteva decenii.

Duhul Viu al României a făcut un apel clar pentru cine vrea să împlinească idealul ei național;

Să vină în rândurile noastre cel ce crede nelimitat.

Să rămână înafară cel ce are îndoieli.

Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.