“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZEPOLITICA

Coruperea fostei naționaliste Olguța Vasilescu. Imagini de pe vremea cand scria impotriva ungurilor si a tiganilor in ziarul lui Vadim

ogv

Comparând-o pe Olguța zilelor noastre cu Olguța de mai sus, este un caz interesant de schimbare la față (sau corupere la suflet) a unei tinere naționaliste care s-a înscris în PRM la vârsta inocentă de 16 ani.

La 19 ani, tânăra Olguța, Oana Vasilescu pe atunci, a ajuns președinta Organizației de Tineret a PRM Dolj.

În decembrie 2007 a trecut în tabăra PSD.

vadim 20382200 32918600 12729100 05261100
Reacția lui Vadim când Olguța a trecut în PSD

De atunci şi până astăzi au trecut mulți ani…şi bani. Totuşi merită să aruncăm o privire peste perioada de glorie a Olguţăi.

În anii 90′ scria despre țigani, ironizând denumirea de rrom.

Screenshot 20180707 193600 1

Un alt articol din 1997, apărut în  în Cuvântul Libertății:

1530780609650 tiganii pescari 1

Apogeul ei a constat într-un scurt pasaj scris în cinstea legionarilor care l-au comemorat pe Corneliu Zelea Codreanu, pasaj în care a menționat istoria falsificată.

olguta

Este cert că în anii 90 exista mai multă libertate de exprimare decât există azi. După anul 2002, odată cu OUG 31/2002 acea libertate a fost sugrumată.

Faptul că Olguța Vasilescu a fost în PRM și a scris articole care expuneau natura infracțională a țiganilor, pasaje care elogiau comemorările legionare, ne arată că aceasta a avut odată, la vârsta tinereții, credință și un anumit grad de dăruire pentru idealul național.

o27 act 2

Dacă dăm astăzi un search pe google aflăm că Olguța Vasilescu s-a implicat mai mult în chestiunea pensiilor, a indemnizațiilor, a regulamentului de sporuri și mai puțin în promovarea unei învățături național-creștine și în combaterea corectitudinii politice care a dat naștere poliției gândirii.

Dintr-o naționalistă idealistă a devenit o PSD-istă  oportunistă pragmatică. La urma urmei ajutoarele și pensiile determină câștigul electoral, nu discuțiile ideologice.

mita electorala psd

În fond, ea trebuia să fie incoruptibilă, dar a fost ademenită și nu a rezistat tentației. Pentru tinerii în sufletul cărora mai arde flacăra neamului lor, cazul Olguța Vasilescu este un exemplu de “nu așa”. Să păsești pe cărarea național-creștină și să te întorci din drum înainte să ajungi la destinație este o rușine și o dovadă de slăbiciune și lipsă de credință.

Să ne fie foarte clar: România nu se va schimba de azi pe mâine. Cultivarea unei elite intelectuale nu va dura cățiva ani, ci câteva decenii.

Duhul Viu al României a făcut un apel clar pentru cine vrea să împlinească idealul ei național;

Să vină în rândurile noastre cel ce crede nelimitat.

Să rămână înafară cel ce are îndoieli.

Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.