“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Copilarie fara delincventa: SPUNE NU DROGURILOR!

In cadrul campaniei aflate  in desfasurare ,,Copilarie fara delincventa”, politisti  din cadrul Compartimetului Analiza si Prevenirea  Criminalitatii in colaborare cu specialistii Centrului de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog,  au organizat la ,, Clubul Politistilor”o sesiune de informare la care au participat 20 de liceeni cu scopul implicarii  adolescentilor in activitatea de voluntariat pentru prevenirea consumului de droguri/substante noi cu proprietati psihoactive, a delincventei juvenile si victimizarii minorilor, a infractiunilor comise cu violenta.

Activitatea a urmarit dezvoltarea initiativei adolescentilor/tinerilor si a gradului de implicare a acestora in activitati cu caracter preventiv, formarea unor deprinderi de siguranta personala prin dezvoltarea capacitatii de recunoastere a vulnerabilitatilor pentru siguranta proprie, precum si cresterea gradului de informare privind consecintele adoptarii comportamentelor delincvente. Tot ieri, politistii de proximitate de la Politia municipiului Rm. Sarat, au desfasurat o activitate preventiv – educativa la Centrele de Plasament din municipiu , la care au participat elevii institutionalizati. Scopul a fost acela de a informa elevii cu privire la riscul la care se expun atunci cand adopta un comportament delincvent. In cadrul activitatii au fost prezentate spoturi cu caracter preventiv, adaptate grupei de varsta a participantilor si distribuite materiale cu caracter preventiv.

Autor: Ecaterina Stroescu, NewsBuzau

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.