Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
FOCUS 14NATIONALSTIRI

Colonelul SRI Vasile Zărnescu, ATACAT de fufa – Adina Marincea

adina marincea 900x450 1

Stimați prieteni,
Citiți, vă rog, aici:  https://www.libertatea.ro/opinii/cand-vom-ajunge-la-putere-promisiunea-ascunsa-a-extremei-drepte-din-romania-pentru-viitorul-tarii-4470214

Fufa asta, Adina Marincea, de la I.N.S.H.R.-„E.W.”, cică aș fi recidivist! Dar, prin „legea” de funcționare – care nu e lege, ci o hotărîre de guvern ilegală -,  I.N.S.H.R.-„E.W.” „studiază holocaustul”.
Se comite, acum, holocaust contra jidovilor în România?! Dacă vorbești despre „holocaust”, atunci comiți „holocaust”!? I.N.S.H.R.-„E.W.” comite genocid cultural, economic, financiar, demografic, spiritual contra României! Cei 3.200 de jidovi din România – stipendiați din afară – ne atacă permanent și suntem în legitimă apărare! Cf. https://www.academia.edu/45190092/Vasile_I_Zarnescu_HOLOCAUSTUL_gogorita_diabolica
De fapt, I.N.S.H.R.-„E.W.” nu studiază holocaustul din România, fiindcă nu a existat așa ceva, ci studiază presa din România, adică face „poliție politică”! De aceea trebuie interzis!
Dar de ce scroafa asta nu citează, din Apelul meu adresat Curții de Apel București (C.A.B.) (cf. https://www.incorectpolitic.com/un-nou-proces-
Acolo am citat al treilea Considerent din Declarația  Universală a Drepturilor Omului (cf. http://www.anr.gov.ro/docs/legislatie/internationala/Declaratia_Universala_a_Drepturilor_Omului.pdf), care precizează clar: „ Considerînd că este esențial că drepturile omului să fie ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul să nu fie silit să recurgă, ca soluție extremă, la revolta împotriva tiraniei și asupririi, …”.
Deci, dacă autoritatea Legii nu-l apără pe cetățean – și am văzut că statul român nu-i mai apără  pe cetățenii, ci pe străini (vezi cazul ucrainenilor), atunci are obligația „sacră” – se spunea în Declarația Universală a Revoluției Franceze – „să se revolte contra asupririi și tiraniei! Iar revolta contra asupririi și tiraniei se face cu instalarea de spînzurători, nu cu „stabilitate politică”!
Moarte dușmanilor!
Col. SRI Vasile Zarnescu

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Un comentariu

  1. câți ani are fufa asta?? nu pare mai mult de 20……

    Nu are și ea o „mătușă de la Auschwietz”?
    cred că e un sindrom faza asta cu „mătușa de la Aușviț„ :))))

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.