“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Citiți și vă cruciți: Senatorii PSD și ALDE au votat alături de UDMR împotriva arborării drapelului national pe străzi de 1 Decembrie, taman în anul Centenarului!

senatul romaniei 02
S-a atins limita trădării

48 de senatori PSD, toţi senatorii ALDE şi UDMR au votat împotriva arborării obligatorii a Drapelului Naţional de 1 Decembrie pe arterele principale de circulaţie

Potrivit textului de lege actual: „Drapelul României se arborează temporar: a) cu prilejul zilei naţionale a României şi al altor sărbători naţionale, în locurile publice stabilite de autorităţile locale; b) cu ocazia festivităţilor şi ceremoniilor oficiale cu caracter local, naţional şi internaţional, în locurile unde acestea se desfăşoară; c) cu prilejul vizitelor oficiale întreprinse în România de şefi de stat şi de guvern, precum şi de înalte personalităţi politice reprezentând principalele organisme internaţionale interguvernamentale, la aeroporturi, gări, porturi şi pe diferite trasee; d) în cadrul ceremoniilor militare, conform regulamentelor militare; e) cu ocazia desfăşurării competiţiilor sportive, pe stadioane şi alte baze sportive; şi f) în timpul campaniilor electorale, la sediul birourilor, comisiilor electorale şi al secţiilor de votare.”

Camera Deputaţilor a propus modificarea legii prin introducerea unei noi litere, potrivit căreia drapelul ar fi urmat să fie arborat şi „pe arterele principale de circulaţie, cu cinci zile înainte de 1 Decembrie”.

Proiectul a primit raport de adoptare din partea Comisiei de administraţie publică, dar cu toate acestea a fost respins cu 62 de voturi împotrivă şi doar 26 pentru. Spre stupefacţia întregii ţări, 48 de senatori PSD şi toţi senatorii ALDE şi UDMR au votat, miercuri, „împotrivă”. Tot împotrivă au votat şi doi senatori USR. Nicolae Avram, senator de Sibiu, a fost singurul social-democrat care a votat pentru arborare. De asemenea, senatorii PNL şi PMP au votat exclusiv „pentru”.

După atâtea experienţe triste, noi, românii harghiteni, ştim prea bine că politicienii te pot vinde oricând, oricum şi pe oricât, că votul, după ce este dat, nu mai valorează nimic în ochii acestora până la alegerile viitoare, când vin iarăşi să-ţi cerşească în curte. Între două scrutine, interesul poartă fesul şi nimic altceva. Sigur, nu ne-am aştepta să voteze pentru tricolor marele patriot Korodi, dar faptul că, exceptându-l pe d-l Avram, toţi senatorii PSD şi ALDE din Ardeal au comis această porcărie chiar în anul Centenarului este de neimaginat. Nu mai există ţară, Onoare, oameni din sângele tău care au murit pentru întregire, nu mai există pur şi simplu nimic în lumea aceasta decât dorinţa fierbinte de satisfacere a intereselor UDMR. Nivelul la care au ajuns politicienii români este cel mai de jos din ultimii o sută de ani şi, probabil, cel mai de jos posibil din toată istoria României. Grav este nu doar faptul că această liotă ascultă de ordinul unuia ca Şerban Nicolae, ci că sufletul de slugă nu poate fi scos din om decât după 40 de ani de rătăcire în pustie, cum spune Biblia…

Autor: M. GROZA / Sursa: Informația Harghitei

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.