“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

Cenzură subtilă a site-urilor patriotice. Ei ne spun sa verificam sursa, dar DESPRE EI NU STIM NIMIC!

sursa

Asistam la o metoda implementata de mafie pentru cenzura subtila a site-urilor patriotice. Ei ne spun sa verificam sursa, dar DESPRE EI NU STIM NIMIC! O initiativa care ne cere sa Verificam Sursa informatiilor citite, nu-si prezinta propria sursa. Mafia internationala incearca din nou sa limiteze accesul la adevar.

De data aceasta au venit cu o gaselnita frumoasa rau – au creat ei (o sa vedem imediat ca habar n-avem care ei) o LISTA cu site-uri de internet “dubioase”, care ar fi pline de informatii false, site-uri pe care ar fi cel mai bine sa le eviti ca sa nu fii dezinformat.

Mai intai mafia a facut LISTA cu “site-uri cu informatii false / manipulatorii / care dezinformeaza” etc, la care trebuie neaparat sa avem mare atentie cand le folosim, si neaparat sa verificam sursa informatiei, si daca am putea, mai bine sa nu mai folosim acele site-uri deloc.

Apoi mafia a postat lista pe un site (verificasursa . ro) ca sa fie la vedere pentru toti naivii care pun botul la orice.

Desigur, lista este bine gandita de catre mafie:
1. NU au inclus in ea toate site-urile patriotice ca sa nu bata la ochi
2. AU INCLUS in ea si anumite site-uri ale mafiei (din cele sute/mii de site-uri pe care mafia le detine in Romania) ca sa para ca sunt impartiali si neutri si obiectivi in analiza lor, si ca nu au pus pe “lista neagra” doar site-uri mai patriotice :)

Se dau insa de gol chiar si pentru cel mai orbit om prin faptul ca NU au inclus in lista TOATE SITE-URILE CENTRALE DE STIRI – care TOATE, fara exceptie, se ocupa cu dezinformarea si manipularea. La site-urile alea care toarna minciuni si manipulare si dezinformare si tot ce vreti cu duiumul in fiecare ORA, la alea nu trebuie sa verificam sursa? Sau alea doar pentru ca sunt site-uri GIGANT si au un sediu un Bucuresti sunt de incredere…? N-au domne cum sa minta! :)

Apoi mafia a luat un baiet “IT-ist roman” (cica) – Ovidiu Mihalcea, si a mai luat alti cativa “tineri frumosi si liberi protestatari” si i-a bagat la inaintare ca cica au venit ei cu o initiativa impotriva stirilor false. A facut Ovidiu asta o aplicatie/extensie (“De necrezut. Oprim Dezinformarea”) care se instaleaza pe browserul folosit pentru a naviga pe internet (Chrome / Firefox etc) si care ITI SEMNALEAZA in timp real cand citesti un articol sau cand te afli pe un site “periculos” din lista aia neagra de pe verificasursa . ro. De fiecare data iti apare un mesaj de tipul “Acest site nu este o sursa sigura de informatii”, pe fundal ROSU – pericol! Semnalul de alarma apare pe Facebook cand dai peste un articol din acele site-uri sau cand esti pe unul din acele site-uri.

Apoi mafia a promovat aceaasta initiativa (a unui ROMAN domne ca sigur e roman) pe unde a putut prin presa si pe facebook, ca un numar cat mai mare de romani naivi sa-si instaleze aplicatia in calculator si sa fie pacaliti chiar printr-un instrument care le promite ca ii va ajuta sa fie mai putin pacaliti.

“VERIFICA SURSA” este unul dintre sloganurile acestei initiative mafiote de infundare a site-urilor mai patriotice care inca mai spun portiuni importante din adevar.

Ei ne spun sa verificam sursa, dar DESPRE EI NU STIM NIMIC!

Daca intri pe site-urile legate de aceasta initiativa, NU AFLI NIMIC DESPRE SURSA ACESTEI INITIATIVE. Despre cine a pornit initiativa, cine e in spatele organizarii, cine a stabilit care sunt site-urile bune si care rele, pe ce criterii etc – NIMIC! TOT CE AVEM este un nume al unui NIMENI PE PLANETA – Ovidiu Mihalcea – despre care habar n-avem nimic si nu-l cunoastem, care a aparut in presa, nu pe vreunul din site-urile alea. Cine este acest OVIDIU MIHALCEA SA-MI SPUNA EL MIE CARE SITE-URI SUNT BUNE SI CARE NU? CE-AM INNEBUNIT LA CAP?

Intrati dragi cititori pe site-urile legate de aceasta initiativa, sa vedeti acolo OBSCURITATE, DUBIOS, LIPSA DE TRANSPARENTA si TOTALA LIPSA DE SURSA, de ECHIPA, de OAMENI aflati in spatele acestei initiative:

https://denecrezut.faction.ro/

La momentul postarii acestui articol, pe https://denecrezut.faction.ro/ NU EXISTA decat 3 pagini:

Verifică sursa ştirilor tale – homepage abureala cu nimic
Propune – formular pentru a propune si tu un site pe lista neagra
Privacy policy – rahaturi tehnice despre aplicatie

NIMIC ALTCEVA

https://verificasursa.ro/

La momentul postarii acestui articol, pe https://verificasursa.ro/ NU EXISTA decat 3 pagini:

Pagina principala – lista cu site-uri
Pagina Informare – abureala cu nimic
Pagina Contact – DOAR un formular de contact.

NIMIC ALTCEVA

CUM SA SPUI “VERIFICA SURSA” si tu sa nu prezinti NIMIC DESPRE SURSA TA?

Superb sau ce?

Sursa: ceicunoi

VEZI SI: Sibiu: Într-o casă a lui Iohannis, IT-iștii lui Soros au facut o lista cu site-uri care raspandesc stiri „false” | Foto

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.