“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Stafia lui Soros bântuie Belgradul

186570

Mii de sârbi au ieșit sâmbătă pe străzile din centrul Belgradului în aplauzele mass media globaliste. A fost a 13-a manifestație consecutivă de la anunțarea rezultatelor alegerilor legislative și locale, potrivit cărora partidul Partidul Progresist Sârb (SNS) al președintelui sârb Aleksandar Vucic, aflat la putere din 2012, a câștigat 46% din voturi față de 23,5% pentru coaliția opoziției, scrie AFP, citată de Agerpres.

Pentru a-i da o conotație negativă, AFP consideră potrivit să dea explicația că PPS (SNS) ar fi „dreapta naționalistă”.

Aceeași mass media globalistă a uitat să informeze că Spania se află în a 58-a zi de proteste contra guvernării socialiste.

În Serbia, se spune, opoziția reunită sub umbrela “Serbia împotriva violenței”, care a atacat cu violență Primăria din Belgrad zilele trecute, a contestat aceste rezultate, invocând numeroase nereguli, inclusiv faptul că, potrivit acesteia, „sârbilor bosniaci li s-a permis ilegal să vină să voteze în capitală”.

O nouă organizație ciupercă de tip Soros, ProGlas, a făcut apel prin „celebrități, intelectuali, artiști” progresiști, la noi proteste „în fața fraudelor”. Acestora li s-au alăturat și studenți duși cu pluta. Un nou grup, „împotriva violenței”, denumit scurt „Borba” (Luptă), a reușit să blocheze o stradă din centrul Belgradului, după care s-au instalat corturi pe carosabil.

Sâmbătă, mulțimea a aclamat-o la scenă deschisă pe lidera opoziției, Marinika Tepic, care, în greva foamei din 18 decembrie, „a trebuit să fie ajutată pentru a urca pe scenă” dar și să treacă strada.

„Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că totul a fost deja spus. Aceste alegeri trebuie anulate”, a declarat ea, înainte de a merge la spital și de a anunța că renunță la greva foamei. Măcar acum poate avea o masă bună de revelion înainte de a continua protestele.

Oricum, astăzi se repeta votul în 35 de secții de votare, unde s-au anunțat nereguli. Misiunea OSCE a declarat alegerile corecte în procent de 93%.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.