“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

CEDO condamnă România pentru recunoașterea legală a cuplurilor de același sex. Coaliția PSD-PNL intenționează să voteze o lege împotriva voinței majorității?

pf daniel grosu ciuca ciolacu 696x471 1

CEDO a admis plângerea formulată de Asociația ACCEPT și 14 persoane împotriva Statului Român prin care s-a sesizat încălcarea Articolului 8 din Convenția CEDO, „dreptul la respectarea vieţii private şi de familie”.

Curtea a luat hotărârea cu cinci voturi „pentru” și două „împotrivă”.

Decizia era previzibilă, fiind anticipată de R3media încă de săptămâna trecută. De altfel, cazul vine după ce curtea a luat o decizie asemănătoare față de un caz identic, din Rusia.

În acest moment, Parlamentul României, în care majoritatea este deținută de coaliția PSD-PNL, are două opțiuni: să ignore hotărârea CEDO, dar să respecte voința majorității românilor sau să facă invers.

De altfel, în fața Curții, Guvernul României a susținut chiar acest argument: că majoritatea populației este împotriva unei astfel de legalizări.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a declarat un creștin practicant, afirmând chiar că teama sa numărul 1 este să nu moară neîmpărtășit.

La fel, președintele PSD și viitorul premier al României, Marcel Ciolacu, s-a dus recent în Sfântul Munte Athos(foto). El postează regulat poze cu biserici și recent a declarat că „suntem creştini, ne-am crescut copiii în valorile creştine”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.