“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

CAZ HALUCINANT: Soacră acuzată că și-a otrăvit ginerele și nepotul

sddefault 3

Un incident șocant a avut loc în Bragadiru, când un bărbat de 48 de ani și fiul său în vârstă de 18 ani au contactat Poliția, afirmând că au fost expuși unei substanțe necunoscute de culoare gri, adăugată în mâncarea lor de către soacra bărbatului. Aceștia au fost imediat transportați la spital pentru investigații medicale mai detaliate.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al județului Ilfov, la data de 15 decembrie, în jurul orei 21:49, polițiștii din Bragadiru au fost alertați prin apelul de urgență 112.

Bărbatul de 48 de ani a raportat că el și fiul său au fost expuși la o substanță de culoare gri, descoperită în alimente, în cadrul unui conflict familial care a izbucnit, iar soacra sa, o femeie în vârstă de 83 de ani, ar fi cauzat distrugeri în locuință.

Echipele de criminalistică ale poliției au prelevat acea substanță de culoare gri, atât din alimente cât și dintr-un ambalaj plastic, pentru a fi supusă unei expertize și analizei compoziției chimice.

Bărbatul și fiul său au fost transferați la spital pentru investigații și tratament, în timp ce femeia în vârstă de 83 de ani a fost de asemenea transportată la spital pentru asistență medicală. Un ordin de protecție provizoriu a fost emis în favoarea femeii.

În prezent, autoritățile desfășoară anchete în cadrul unui dosar penal, urmărind presupusa violență în familie și acuzații de distrugere. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu supraveghează ancheta.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.