ULTIMA ORA in cazul TERIBILEI CRIME de langa Bucuresti

Tânărul care a descoperit crima din Bragadiru, în care o tânără de 30 de ani a fost ucisă în propria casă, a fost reţinut şi el de poliţişti, după ce principalul suspect a fost prins în Mamaia.

Băiatul a ieşit la o plimbare cu câinele fetei, iar în acest timp, o altă persoană a pătruns în apartamentul Manuelei şi a ucis-o pe fată cu peste 30 de lovituri de cuţit, după care ar fi furat 150 de lei şi cheile maşinii, înainte să se facă nevăzut. Întorcându-se cu câinele de la plimbare, tânărul a alertat autorităţile, găsind-o pe Manuela într-o baltă de sânge.

Tânărul A. L., de 24 de ani, care a descoperit corpul fără viaţă al Manuelei, în apartamentul ei din Bragadiru a fost şi el reţinut de autorităţi, informează surse din Poliţie, după ce aseară principalul suspect, Ionuţ Petrescu, a fost prins în Mamaia, încercând să facă rost de bani pentru a se întoarce în Bucureşti.

Din primele informaţii, tânărul bănuit că a ucis-o pe Manuela s-ar fi folosit de prietenia sa cu tânărul care îi plimba căţelul fetei pentru a intrat în casă şi a o jefui. Nu se cunosc motivele pentru care a ucis-o pe fată, însă pe corpul fetei au fost descoperite peste 30 de lovituri de cuţit.

Criminalul a reuşit să fure 150 de lei din casă şi cheile maşinii, pe care însă nu a reuşit să o pornească, autoturismul având instalat un software pentru recunoaştere a trăsăturilor faciale ale şoferului pentru pornirea motorului.

Criminalul apoi a fugit pe litoral, la Mamaia, după crimă, unde a şi fost prins de poliţişti, apoi adus înapoi, la Bucureşti. La audieri, tânărul a recunosc crima şi a povestit cum a făcut.

Iniţial, tânărul care a descoperit cadavrul a fost pentru scurt timp în atenţia poliţiştilor care suspect principal, dar apoi aceştia şi-au îndreptat atenţia către tânărul prins la Mamaia. Astăzi, procurorii au decis reţinerea tânărului care îi plimba câinele fetei, în timp ce ea era ucisă în propria casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.