Detalii de ULTIMA ORA despre tânăra UCISĂ lângă București: Este fiica cea mare a unui milionar

Manuela Emilia Mustăţea, tânăra olteancă de 30 de ani ucisă într-un cartier rezidențial din Bragadiru, este fiica unuia dintre cei mai bogați români. Femeia a fost ucisă pentru ca hoții să îi fure mașina, dar nu au putut pentru că autoturismul era dotat cu o funcție de recunoaștere facială.

Criminalul a fost prins la Mamaia și și-a recunoscut fapta. Complicele său este tânărul care îi plimba victimei câinele și primul care a anunțat moartea ei, ei fiind reținuți.

Tânăra, licențiată în drept și fiica unuia dintre cei mai mari fermieri ai Oltului, Gelu Mustățea, care deține circa 4.000 de hectare de teren, primise maşina cadou de la părinţi. La fel şi apartamentul în care stătea şi în care a fost descoperită fără viaţă.

Manuela Mustăţea, fiica cea mare a lui Gelu Mutățea, era din localitatea Mihăeşti, judeţul Olt. Tânăra va fi înmormântată azi, în localitatea natală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.