“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

Brașov: Comandamentul de iarnă al ANPC este o vacanță plătită din bani publici pentru apropiații lui Horia Constantinescu

horia aropalace 1000x560 1

Comandamentul de iarnă al ANPC este o vacanță plătită din bani publici pentru apropiații lui Horia Constantinescu, afirmă comisarii ANPC din țară.

Horia Constantinescu a făcut un așa zis comandament de iarnă la Brașov pentru acoliții săi. Oamenii lui Hria Constantinescu sunt cazați la hotelul de 5 stele Aro Palace, iar despre muncă nici nu poate fi vorba deoarece ANPC Brașov nici mașini nu mai are.

„Incompetența a atins cote maxime la noi în ANPC. De câteva zile a început comandamentul de iarnă stabilit de Horia Constantinescu la Brașov. Cei trimiși de el din țară stau la hotelul de 5 stele Aro Palace și au tot ce le trebuie….dar…cei din Brașov nu mai au nici mașinile de serviciu pentru a putea face controale și a se deplasa. Pe toate mașinile Protecție Consumatorilor Brașov a fost pus sechestru asigurător pentru că instituția noastră nu a avut o sumă derizorie să o plătească unui agent economic.

Mai grav, comisarul șef Onica Chaba a pus comisarii să meargă câteva zile cu mașinile aflate sub sechestru. Ilegal!! Mașinile au sistem gps și se poate demonstra ușor acest fapt! În aceste condiții, vestitul comandament al lui Horia se desfășoară doar prin centrul Brașovului, unde se poate ajunge fără mașini. În realitate, acest așa zis comandament este o vacanță plătită din bani publici pentru apropiații lui Horia Constantinescu”, afirmă surse din cadrul ANPC.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.