BOMBĂ DIPLOMATICĂ!

Circulă o informație(confirmată pe mai multe surse) că Administrația SUA a încercat să contacteze Rusia la mai multe nivele pentru negocierea unei păci în Ucraina. Înțeleg că în SUA se știe cu exactitate dezastrul din rândul armatei ucrainene, dar și faptul că soldații concentrați în Rusia, în mare parte, încă nu au apărut pe câmpul de război.

Având în vedere situația din teren, SUA și-ar fi dorit stabilirea unei formule de pace în termenii doriți de Kremlin. Informațiile vorbesc că partea rusă ar fi refuzat negocierea și că ultimul episod s-ar fi consumat cu tentativa lui Blinken de a transmite lui Lavrov prin intermediul Mariei Zaharova(atenție la acest aspect!) intenția SUA de a recunoaște toate cuceririle rusești din estul și sudul Ucrainei, de a demilitariza Ucraina și de a pune capăt confruntărilor contra promisiunii rușilor că nu vor contraataca.

Citiți și:  Închisoare de la doi la șapte ani pentru proteste de stradă. Un proiect depus de Lucian Bode și Nicolae Ciucă

Răspunsul rușilor a fost tranșant: după toate tentativele de stabilire a păcii în care SUA și europenii au fost garanți, Rusia nu mai are încredere în SUA și Occident, astfel încât nu ia în considerare decât o capitulare voluntară și totală a Ucrainei, cu toate consecințele care decurg din acest fapt(inclusiv obligarea țării la plata pagubelor de război).

Este probabil cel mai dur răspuns primit de diplomația americană în toată istoria sa. În același timp este umilitor deoarece Lavrov a refuzat să se întâlnească sau să discute cu Blinken, care astfel a fost nevoit să o accepte pe Zaharova ca intermediar!

P.S. Informația este, în sine, o adevărată bombă. Repet, ea e confirmată din zone discrete diferite, dar nu vă așteptați să o găsiți în WaPo sau în Pravda.

Citiți și:  CINE SUNT CEI TREI ACOPERIȚI CU CARE BODE A FUGIT ÎN TURCIA!

Dan Diaconu

Vezi si – Dan Diaconu: Secta al cărui membru eşti fără să ai habar

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Nu e asa deloc….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *