Avocat Mihai Rapcea: Nicolae Ciucă vrea SERVICIUL MILITAR OBLIGATORIU pentru tineri în ideea depopulării României!

Ciucă vrea armata obligatorie pentru tineri în ideea unei viitoare depopulări a României prin expedierea cărnii de tun pe front!

Ce părere aveți despre ceea ce afirmă Rapcea și despre nevoia sau non-nevoia unui stagiu militar obligatoriu pentru tineri?

Vezi si – Nicolae Ciucă vrea REINTRODUCEREA ARMATEI OBLIGATORII

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Polițistul anului, supranumit ”Lupul de la Rutieră”, a fost reținut pentru luare de mită!

Un cometariu

  1. Am facut aemata in anul 2000, U.M. 01866 -Radiolocatie Ploiesti (acum acolo este o unitate de artilerie LAROM). Chiar daca mancarea era proasta, cadrele militare APV-iste erau niste jeguri bețive, grase si nesimtite si am facut doar 3 trageri in toata armata (1 de noapte si 2 de zi), la final nu mi-a parut rau. A ramas totusi in inima multora dintre noi o idee de patriotism, si nimeni nu zicea atunci ca se pi*ă pe Romania, si eu, si altii aveam in suflet ca ca vom lupta cu arma in mana daca ne ataca cineva, chiar daca PSD si rapandulele care au dus Romania unde au dus-o ne-au umplut de scarba. De atunci insa, dupa intrarea Romaniei in UE, cand am vazut rapacitatea cu care este jefuita Romania de catre straini, cu girul tradatorilor de tara romani sadea, cand am vazut propaganda LGBT agresiva, razboiul contra copilariei, cenzura, Institutul de rahat antiromanesc Elie Wiesel, legea combaterii anti-țiganismului si antisemitismului, ma apuca o imensa scarba. Romanii nuai au pentru ce sa lupte. Suntem straini in propria tara, sa nu se amageasca nimeni. Romania nu ne mai apartine. Sangele copiiilor nostri nu merita niciodata sa fie varsat pentru niste imbuibati, pentru profitul multinationalelor, pentru “valorile UE”, de care ne-am saturat cu totii pana in gat. Pacat de poporul asta, ca sta ca oaia proasta dusa la macelarie si nu se revolta, sunt uimit cat de multi romai mai cred inca in UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *