“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICNOUTATIPOLITICA

PSD și PNL vor băga în faliment cel puțin 100 de mii de microîntreprinderi

ciuca ciolacu distrugerea romaniei 1000x560 1

În acest nou pachet de măsuri fiscale Guvernul propune un impozit de 3% din încasările pentru micile afaceri, încasări de peste 60.000 de euro. Cât de afectate vor fi microîntreprinderile de această nouă taxă? Până acum era 1%.

Adrian Negrescu: Gândiți-vă că o companie care până acum plătea 1% impozit pe cifra de afaceri, să spunem 15.000 de lei, o dată cu intrarea în vigoare a legii va plăti 45.000 de lei taxe către statul român. Întrebarea e „De unde va face rost de banii aceștia?”. Că doar nu poate să crească prețurile la nesfârșit, să acopere toate creșterile astea de taxe din prețuri. Nici nu va putea să umble la salarii pentru că ar putea rămâne fără oameni.

Astfel încât, practic, e condamnată să ia niște decizii de restructurare puternice și poate chiar decisive. Nu este exclus ca în 2024 să vedem cel puțin 100.000 de microîntreprinderi care să își închidă porțile pe fondul acestor modificări fiscale, în condițiile în care taxele pentru microîntreprinderi cresc de trei ori. Suntem singura țară din Europa care vine cu o astfel de fiscalizare excesivă, de pe o zi pe alta, a mediului privat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.