Atac RASIST la Iaşi. Fost luptător din trupele speciale, înjunghiat de TIGANI interlopi

PRESA DIN ROMANIA TACE SI SE PREFACE CA ACEST ATAC NU A FOST UNUL DE NATURA RASISTA. VA SPUNEM NOI, DACA ERA COMIS DE ROMANI IMPOTRIVA UNUI ETNIC TIGAN, IMEDIAT SAREAU DE FUND IN SUS SI URLAU DESPRE „RASISM”.

Un fost luptător din trupele speciale a fost bătut şi înjunghiat de doi membri ai temutului clan de tigani Corduneanu. O răzbunare pentru anchetele împotriva lor. Poliţistul atacat a supravieţuit, dar este internat la spital.

Poliţistul şi iubita lui petreceau azi-noapte în club când de ei s-au apropiat doi interlopi tigani pe care îi anchetase mai demult. A încercat să evite conflictul pentru că era clar ce urmăreau aceştia. A fost însă victima lor.

Citiți și:  Pentru a proteja populația de culoare, Procuratura din Baltimore a anunțat că nu va mai urmări penal o serie de infracțiuni ușoare, începând cu urinarea și defecarea în public, dar e vorba și despre posesia și intenția de a vinde droguri

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual: „Mi se pare un atac premeditat, mobilul – răzbunare, vorbim de doi atacatori care, din informațiile pe care le dețin eu, fac parte din clanul Cordunenilor. Polițistul, la fel, din informațiile pe care le deţin, a participat la câteva acțiuni pentru destructurarea acestui clan. Avem de a face cu o acțiune de tipul mafiot, o acțiune de intimidare a poliției”.

Chiar dacă a fost bătut crunt, poliţistul, fost luptător în trupele speciale, a plecat pe picioarele lui la spital. În faţa clădirii însă a fost prins din nou de cei doi interlopi şi înjunghiat. Când a ajuns la medici era rană vie.

Citiți și:  Sex și rasă ... În lupta din clasă!

Diana Cimpoeșu – purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon” Iași: „Are două plăgi: una la nivelul umărului stâng și una la nivelul scalpului, și fractură de piramidă nazală”.

Medicii de gardă l-au trimis pe poliţist la Neurochirurgie.

Florin Grămadă – purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iași: „Are traumatism cranio-cerebral, care a necesitat sutură.trebuie să stea în supraveghere în spital, pentru a evita apariția unor complicații.”

Unul dintre agresorii tigani a fost prins şi va fi dus la audieri. Colegii poliţistului atacat de interlopi sunt acum şi pe urmele celuilalt bătăuş.

LASA UN COMENTARIU