“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINII

Atac NEMILOS după declaratiile lui Iohannis: La aberația asta nu am cum… M-a ÎNGROZIT!

Klaus Iohannis si Ludovic Orban InquamPhotos Octav Ganea 1

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarațiile președintelui Klaus Iohannis de astăzi, în care a dat vina pe PSD pentru evoluția pandemiei.

Președintele României a spus, astăzi, că ”PSD-ul, nemulțumit de reușitele PNL, a vrut să creeze o criză sanitară pentru a avea motiv să critice Guvernul. Încă o dată, PSD-ul a creat intenționat o criză sanitară pentru ca la sfârșit să vină și să critică Guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate.”

Klaus Iohannis a precizat că ”pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit, că sute de români au murit. Pentru PSD a fost important să creeze o criză pentru a avea pentru ce critica Guvernul. Acesta este PSD-ul, aceasta este explicația și vă rog să o țineți minte”.

“Pe mine m-a îngrozit ieşirea preşedintelui de astăzi. Cred că este singurul cuvânt care poate defini sentimentul pe care îl am în acest moment. Ştiţi de ce? Dacă aceasta este percepţia realităţii pe care o are domnul preşedinte Iohannis, cu toţii avem o gravă problemă! Dacă domnul Iohannis vede realitatea aşa cum a descris-o, astăzi, atunci avem o mare problemă. Dacă este o manevră politică, aşa cum s-a sugerat în analizele de prima oră, atunci iar avem toate motivele să fim îngrijoraţi fiindcă nu aşa se comportă un preşedinte.

Un preşedinte se ocupă de binele ţării sale, nu de al partidului pe care îl are. Nu am argumente logice, fireşti prin care să îl pot combate pe domnul Iohannis atunci când spune că Guvernul Orban este strălucit, este extraordinar de bun şi, pentru a-l învinge politic, PSD a infectat lumea cu COVID-19. Nu am argumente să contrazic aşa ceva. La aberaţia asta nu am cum să am argumente logice”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea “Sinteza Zilei” de la Antena 3.

“Se spune că este dovada vie a reîncarnării”

“Lucrul acesta este cu atât mai greu de făcut cu cât ştiţi bine ce se spune despre Guvernul Orban, în folclorul politic de la Bucureşti. Se spune că este dovada vie a reîncarnării pentru că nu poţi să devii atât de prost într-o singură viaţă şi, atunci, e nevoie de mai multe vieţi ca să ajungi la nivelul de prostie – nu al domnului Orban, că nu am o părere rea despre el – ci al multora dintre cei care îl înconjoară.

De altfel, acum câteva luni, divizia presă îi cerea domnului Orban să mai scape de proștii din jurul lui. Domnule, proști! Să lăsăm cuvintele “incompetenţi”, “inadaptaţi”, “dificultăţi de comunicare”. Nivelul de prostie existent în acest Guvern a depăşit tot ce a însemnat Andrușcă, guvernele PSD-iste anterioare pe care le condamnam şi le înfieram, dar văzând ce ne-a dat realitatea în acest moment, eu, cel puţin, nu mai sunt atât de virulent. Eu nu am argumente să îl contrazic pe domnul Iohannis fiindcă a ieşit din tiparul logicii”, a mai spus analistul politic.

Dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.