Tragedia de la Piatra Neamt. Iohannis se spală pe mâini : ‘Majoritatea pesedistă’ este de vină

Klaus Iohannis cere voturi pentru PNL după tragedia de la Piatra Neamţ, afirmând că doar cu un Parlament şi un Guvern controlate de PNL va putea să se implice total pentru reformarea sănătăţii. Întrebat de ce nu s-a implicat până acum, Iohannis a dat vina pe „majoritatea pesedistă”.

„Argumentaţia, dacă îmi permiteţi, este foarte simplă: atunci când vom avea o nouă majoriate care se va forma după alegeri în jurul PNL, voi avea un guvern cu care voi putea lucra foarte bine şi mă voi putea implica personal în modernizarea sistemului de sănătate. Acest lucru pot să îl promit”, a declarat Iohannis.

Întrebat de ce nu s-a implicat în ultimul an, când România a fost condusă de un Guvern PNL, Klaus Iohannis a răspuns: „Anul acesta am avut un guvern minoritar, cu o opoziţie parlamentară care a tras frâna de mână. Această majoritate pesedistă care şi-a schimbat haina, dar năravul nu.”

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.