“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Arafat, AVERTISMENT pentru participantii la MEGA-MITINGUL de azi, din București

arafat fatwa araba

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat în legătură cu protestul anunţat pentru sâmbătă în Bucureşti de reprezentanţii AUR că “este o situaţie care va fi gestionată la nivelul ordinii publice”, adăugând că, din câte ştie, manifestaţia “nu are aprobare”.

El a fost întrebat despre faptul că la mitingul AUR anunţat pentru sâmbătă în Bucureşti s-ar putea depăşi numărul de 100 de participanţi.

“Regula e regulă, e un miting care ştiu că nu are aprobare, dar aici, deja, colegii de la ordine publică ştiu care sunt măsurile ce se iau, cum se manageriază situaţia respectivă. Oricum nu putem cere să aibă vaccin unora care vin nemulţumiţi, nici de vaccin, nici de nimic, aşa că e o situaţie care va fi gestionată la nivelul ordinii publice”, a afirmat Raed Arafat, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.