“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

ANUNT SURPRINZATOR din partea celor de la NASA – SOARTA OMENIRII se poate schimba. DESCOPERIRE COLOSALĂ

nasa planeta

Specialiștii NASA au anunțat că o planetă similară cu planeta Pământ, doar că de dimensiuni mult mai mari, care a fost denumită generic Planeta X, Planeta 9 sau Nibiru, ar exista undeva la limitele Sistemului Solar.

NASA a vorbit, într-un comunicat dat publicității, că va depune toate eforturile pentru a descoperi această planetă misterioasă.

Planeta descoperită este mult mai mare decât Pământul

Planeta Nibiru ar fi de zece ori mai mare decât Terra și s-ar afla la o distanță foarte mare de planeta noastră, undeva la marginea Sistemului Solar. Specialiștii sunt de părere că aceasta ar fi la o distanță de 20 de ori mai mare decât se află planeta Neptun față de soare, de 4,5 miliarde de kilometri.
Fiind atât de aproape de Soare, Planeta 9 a face o rotație completă în jurul acestuia în 20.000 de ani. Cu toate că prezența acestei planete nu a fost încă observată, NASA susține că există dovezi referitoare la anumite caracteristici ale Sistemului Solar care ar explica prezența ei, scrie Agerpres.ro

VEZI SI: EXTRATEREŞTRII ATACĂ! Eveniment recent, DOVEZI CLARE TOP SECRET. UN MARTOR A SPUS TOT ce a văzut

Specialiștii susțin că au dovezi care certifică existența Planetei 9

“Există în prezent cinci linii diferite de dovezi obținute prin observații care indică existența Planetei 9”, susține Konstantin Batygin, astrofizician și planetolog la Institutul Tehnologic din California (Caltech), din Pasadena, potrivit evz.ro.
“Dacă am renunța la această explicație și Planeta 9 nu ar exista, atunci am genera mai multe probleme decât am rezolva. Din start ar trebui să rezolvăm cinci noi probleme și ar trebui să venim cu cinci teorii diferite pentru a le rezolva”, a adăugat acesta.

Sursa: stirideultimaora.net

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.