“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMIC

MESAJ ALARMANT dat de CERN: În 7 ani viața pe Pământ va deveni de nesuportat

Fizician CERN: În 7 ani viața pe Pământ va deveni de nesuportat

apocalipsa 1024x724 1

Egon Cholakian – lobbyist federal în Congresul SUA și Casa Albă și fizician la celebrul laborator CERN a făcut apel la comunitatea științifică să se unească pentru a aborda de urgență problema climei, sarcină pentru care avem la dispoziție în mai puțin de 10 ani. El susține că nucleul Pământului este destabilizat, iar în 7 ani viața pe planeta noastră va deveni de nesuportat.

În discursul său, Egon Cholakian a menționat: „Starea actuală a economiei și a climei mondiale necesită acțiuni imediate și coordonate din partea tuturor părților interesate”.

Egon Cholakian a subliniat că asistăm în prezent la cataclisme fără precedent în China și în Emiratele Arabe Unite. China a suferit pierderi enorme în doar câteva zile, iar pierderile continuă să se ridice la miliarde de dolari.

„Se poate afirma cu siguranță că, din cauza intensificării creșterii și frecvenței dezastrelor climatice, China se află deja în pragul unei crize economice, care ar putea avea consecințe imprevizibile pentru întreaga comunitate globală”, — afirmă Egon Cholakian. El adaugă, de asemenea, o prognoză pentru Emiratele Arabe Unite: „Întregul teritoriu al Emiratelor Arabe Unite (EAU) va deveni în curând un deșert”.

În 7 ani viața pe Pământ devine insuportabilă

În mesajul său video, Egon Cholakian dezvăluie cauzele profunde ale dezastrelor climatice și descrie previziunile pentru următorii 10 ani:

„… schimbările profunde și ireversibile, care au loc pe Pământ, sunt strâns legate de impactul factorilor cosmici ciclici. […] Acest impact destabilizează nucleul Pământului”. „… în decurs de șapte ani, viața pe planetă ar putea deveni insuportabilă din cauza creșterii extreme a temperaturii atât în atmosferă, cât și în oceane, a creșterii activității seismice și vulcanice, a creșterii puterii uraganelor și taifunurilor de pe planetă”, — avertizează Egon Cholakian.

„Noi, cei din comunitatea științifică, nu mai avem timp să ne certăm, să ne îndoim, să amânăm. […] Trebuie să creăm cât mai curând posibil o comunitate științifică unificată, liberă de influența ambițiilor politice și a intereselor economice”.

Egon Cholakian s-a adresat cu o declarație serioasă comunității mondiale: „Îi invit pe toți oamenii de știință, cărora le pasă de soarta omenirii, să se alăture creării unui centru științific internațional unic. Scopul acestuia este de a efectua cercetări științifice și de a soluționa amenințarea climatică globală”.

„Trebuie asigurată autonomia absolută a activităților de cercetare”, — a declarat Egon Cholakian, subliniind că este extrem de important să se asigure „accesul nerestricționat la toate resursele științifice, […] la tehnologiile avansate, inclusiv la cele ale unor instituții precum CERN, NASA, Roscosmos și Administrația Națională Spațială Chineză (CNSA), dar fără a se limita la acestea”. Egon Cholakian a mai precizat: „O condiție importantă este finanțarea nerestricționată a activităților științifice, fără niciun control sau intervenție în procesul de cercetare din partea politicienilor sau a corporațiilor”.

Adresarea video integrală a lui Egon Cholakian poate fi vizionată pe site-ul proiectului Earth Save Science Collaborative (ESSC): earthsavesciencecollaborative.com.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.