Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Se pregătește recunoașterea oficială a existenței extratereștrilor

art 1329 1

NASA analizează peste 800 de fenomene inexplicabile

La o întâlnire publică neobişnuită de la Washington, un grup de experţi însărcinaţi de NASA să analizeze problema delicată a OZN-urilor a subliniat, miercuri, nevoia de a colecta mai multe date pentru a putea explica aceste fenomene în viitor.

„Datele existente şi relatările martorilor sunt insuficiente pentru a oferi dovezi concludente cu privire la natura şi originea fiecărui eveniment”, a spus David Spergel, astrofizician, preşedintele acestei comisii. „Avem nevoie de date de înaltă calitate”.

În timpul verii ar trebui publicat un raport, care să detalieze modul în care se poate realiza acest lucru.

NASA a anunţat lansarea acestei lucrări anul trecut, iar în octombrie a desemnat nu mai puţin de 16 experţi să o realizeze. Printre aceştia, oameni de ştiinţă eminenţi, dar şi oficiali ai autorităţii americane de reglementare a aviaţiei civile (FAA), sau chiar fostul astronaut Scott Kelly.

Scopul lor nu este de a trece în revistă „fenomene anormale neidentificate” – termenul oficial folosit – pentru a încerca să explice rând pe rând evenimentele observate în trecut. Este de a face recomandări NASA despre cum să le studieze riguros în viitor.

Aproximativ 800 de fenomene aeriene neidentificate au fost colectate până acum, a declarat miercuri Sean Kirkpatrick, directorul biroului dedicat acestei probleme din cadrul Ministerului Apărării (AARO). Dar „poate doar între 2% şi 5%” sunt „cu adevărat anormale”, a spus el.

Subiectul este foarte serios, a spus miercuri NASA: priveşte atât securitatea naţională, cât şi cea a traficului aerian. Dar trezeşte un interes puternic şi datorită termenului OZN.

„În acest moment, nu avem date explicite care să sugereze că există o legătură între fenomenele anormale neidentificate şi viaţa extraterestră”, a spus David Grinspoon, unul dintre oamenii de ştiinţă din comisie.

Nicola Fox, administrator asociat la NASA, a deschis sesiunea condamnând hărţuirea online a membrilor comisiei.

Întâlnirea, care a durat câteva ore miercuri, a fost transmisă în direct pe internet, iar o porţiune a fost dedicată întrebărilor din partea publicului, depuse în prealabil online.

Această transparenţă este evidenţiată de agenţia spaţială americană, care subliniază necesitatea „destigmatizării” subiectului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.