Anunţ ȘOCANT de ULTIMA ORA de la Rares Bogdan: Soţia şi copilul realizatorului TV au fost atacaţi

Dezvăluire şocantă făcută de jurnalistul Rareş Bogdan pe Facebook. Soţia şi copilul jurnalistului au fost atacaţi.

„Incercare de intimidare? Jaf? Rapire? Nu stiu sa va raspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 si Iancu Nicolae daca a fost urmarita sau nu?!

Absolut socant. Se intampla in capitala Romaniei.

Bucuresti, Pipera, str. Iancu Nicolae,

ora 15.08, miercuri 27 iunie 2018

Copilul si Sotia mea au fost atacati in momentul in care urcau in masina in urma cu cateva momente. Fiul meu, Mihai a fost luat de Mama lui la 15.00 de la una dintre scolile din zona si masina a fost parcata pe o straduta laterala din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat purta o sapca cu cozoroc pe cap, mai mic de inaltime dar indesat, atletic, cu mustata si a coborat dintr-o masina cu numere de straine, (Spania, Italia, ???) la volanul careia se afla un alt individ. Voi reveni cu amanunte. Acesta a incercat sa urce in masina pe usa din dreapta fata si a fost lovit puternic in fata de catre sotia mea care a urlat puternic si a actionat din instinct. Inca nu apucase sa isi puna centura de siguranta. Mihai s-a speriat ingrozitor si plange de atunci. Florina s-a speriat extrem de rau si a crezut ca vor sa il smulga pe Mihai din masina!

Citiți și:  Rareș Bogdan, discurs EXPLOZIV in Parlamentul European: „Cineva se joacă periculos cu focul”

Eu sunt in acest moment la Constanta si plec de urgenta spre Bucuresti”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.