“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ANIMAL BOLNAV PSIHIC DIN POLITIE, arestat după ce a șantajat o adolescentă. Politistul, care se dădea de la SRI, a susţinut că are poze cu fata în ipostaze intime

anb

Un subofițer de la Poliția de Frontieră a fost reținut de colegii lui din Pitești, fiind acuzat că a șantajat o adolescentă pentru favoruri sexuale.

Potrivit denunțului, fata care abia a împlinit 18 ani a declarat că bărbatul de 24 de ani, prieten cu fostul ei iubit, a susținut că lucrează la SRI și că deține poze cu ea în ipostaze intime.

Subofițerul de poliție a obligat-o pe fată să întrețină relații sexuale cu ea, sub amenințarea că va face publice respectivele imagini.

Amenințată să nu vorbească nici măcar la telefon cu cineva despre ce s-a intamplat, fata a ascuns totul și s-a intâlnit de mai multe ori cu subofițerul.

Într-un final, și-a făcut curaj și l-a denuntat.

Astfel, Andrei Botea, a fost retinut pentru 24 de ore. El era agent la Poliția de Frontieră Otopeni de un an de zile.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.