“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINII

Andrei Caramitru, REVOLTAT de o lege dată de coaliție: ‘NU mai putem spune PSD, ciuma roșie și Dragnea e penal’

Andrei Caramitru

Andrei Caramitru e revoltat de legea privind incitarea la ură care prevede că oamenii care atacă sau folosesc un limbaj discriminator la adresa unei alte persoane riscă să meargă la închisoare.

“Wow. Deci trece azi următoarea lege in parlament la noi:

Proiectul de lege modifică Codul penal arată că „incitarea publicului, prin orice mijloace, la violenţă, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie de persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”.

Bun. E al naibii de periculos asta. Hai sa vedem. E bine dacă asta oprește de exemplu propaganda anti-minorități de orice fel (sexuale, etnice etc). Asta e ok. Insa nu e limitativ la asta. ce ne facem dacă se aplica dacă spunem de exemplu:

  • PSD e ciuma roșie

  • Dancila e p_roasta

  • Dragnea e penal

  • Hoții trebuie sa stea la pușcărie

  • BOR e din evul mediu.

Astea sunt incitare la ură și discriminare? Ajungem la pușcărie???? Eu vorbesc serios de tot acum. Care sunt limitele? Ce avem voie sa spunem sau nu? Ca daca ar fi după CNCD tot ce e mai sus nu e ok. Și înseamnă deocamdată amenda in mintea lor dar acum vorbim deja de pușcărie și cod penal. In UE unde libertatea de expresie cică e sfântă.

Orwell. Kafka.

Ps: inițiat de ministerul justiției. Care e la USR. Ba băieți sunteți tampiti. Și Stelian – ești cu pluta, da-ți demisia. La ce aud acolo la tine ar fi cazul”, scrie Caramitru pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.