“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Andrei Caramitru A EXPLODAT: ‘Useriștii sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci’

Andrei Caramitru

Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR Dan Barna, susține că există o explicație pentru care USR a căzut în irelevanță. El își argumentează afirmațiile în contextul crizei regionale din Ucraina.

„Mai repet o dată – ca sa fie clar cât de tampiti sunteți mulți aici pe Facebook:

– Biden anunța noaptea asta ca e sigur ca începe războiul in Ucraina

– Uk, Canada si SUA trimit arme si muniție cu avioane transportatoare acum in Kiev

– Putin da ultimatumuri care includ România, nu îl interesează doar Ucraina dacă nu ati urmărit măcar așa minimal știrile

– ca sa consolideze apărarea pe frontul de est al NATO, Biden si Macron anunța mutarea de trupe permanente ale SUA si Franța in România.

Intelectualitatea de la Bucuresti nu e interesată de asemenea detalii. Are altă grijă. Cere obsesiv sa cada ACUM guvernul, tot guvernul, sa nu mai poată lua nimeni nici o decizie așa vreo 2 luni pana trece alt guvern prin parlament. Timing perfect, bravo, Putin vă multumeste – cretinilor. Si acesti intelectuali idioți – vor neaparat ca primul ministru militar (si da – plagiator) sa fie înlocuit cu Ciolacu, ca asta e singura alternativa. Si dacă reușim asta gata ne-am răcorit si am înfrânt. Ura !!!!

Eu nu ma mai mir deloc că bula intelectuala, zona usr-ista, hipsterașii, s-au prăbușit deja in irelevanță. E normal pentru ca sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci”, a comentat Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.