Andrei Caramitru o face praf pe Şoşocă: “E clar posedată de diavol, scoate zgomote de vârcolac”

Andrei Caramitru a atacat-o crunt pe Diana Şoşoacă. Fostul consilier al lui Dan Barna a criticat în termeni foarte duri atitudinea pe care o are senatoarea în ieșirile sale publice.

Andrei Caramitru a venit cu un mesaj extrem de acid al adresa Dianei Șoșoacă. Fostul consilier al lui Dan Barna spune că senatoarea independentă e ”posedată de diavol”. Mai mult, Andrei Caramitru ironizează susținerea de care se bucură Diana Şoşoacă în rândul unor înalte feţe bisericești.

Andrei Caramitru: Se ascunde sub simbolurile Domnului să ia mințile oamenilor slabi

Andrei Caramitru: „Eu dacă aş fi teolog sau înalt cleric – aş fi îngrijorat cu senatoarea asta urlătoare. E clar posedată de diavol, urlă şi blesteamă, scoate zgomote de vârcolac, îndeamnă la mare păcat. Şi mai şi adună adepţi – că diavolul aşa face, se ascunde sub simbolurile domnului să ia minţile oamenilor slabi ca să împrăştie molimă şi moarte. Trebuie făcut rapid un exorcism dar aşa mai serios să o salvam, sărmana de ea”, a scris Caramitru pe Facebook.

Citiți și:  Profesorul Augusto Sinagra sterge pe jos cu jurnalista italiana Lucia Goracci și desființează teza "sechestrului": "Cer scuze românilor"

Senatoarea Diana Şoşoacă a participat sâmbătă la protestul din Piaţa Victoriei, de unde a transmis imagini live pe Facebook îndemnându-i pe oameni să se alăture evenimentului.

Transmisiile de pe social media făcute de sonatoarea Şoşoacă au devenit virale

Transmisiunea live pe Facebook făcută de Diana Şoşoacă în timpul protestelor de la Victoriei s-a viralizat foarte rapid. În doar două ore, live-ul senatoarei ex-AUR a strâns peste 33.000 de aprecieri, 21.000 de comentarii şi 27.000 de distribuiri.

„Arafat a ieşit pe posturile TV şi anunţă că cei care au venit la protest vor primi amenzile prin poştă”, a fost una din declaraţiile Dianei Şoşoacă.

Peste 10.000 de persoane au protestat sâmbătă, în Bucureşti, faţă de restricţiile impuse de autorităţi şi introducerea certificatului verde. Manifestanţii au avut steaguri tricolore şi au reclamat dictatura medicală, cerând libertate. În piaţă au fost şi mame cu copii în braţe, fără a fi păstrată distanţa şi fără ca cineva să poarte mască de protecţie. O parte dintre protestatari au fost mobilizaţi de AUR.

Citiți și:  Diana Şoşoacă este CITATA la Parchetul General. Ar putea fi adusa CU MANDAT

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *