Andrei Caramitru loveste din nou. Pe cine a luat acum in vizor

Andrei Caramitru a criticat dur o informație apărută în spațiul public, pe surse, potrivit căreia actorul Marius Manole ar fi urmat să fie propus la Ministerul Culturii în Guvernul Cioloș.

„Am văzut şi eu lista propusă a guvernului Cioloș, guvern care oricum nu va exista vreodată pentru ca nimeni din Parlament nu îl va vota. Însă – tata fiind plecat dintre noi de 40 de zile deja – o să comentez eu despre propunerea la Cultură – unul numit Marius Manole. Pentru că știu destul din interiorul zonei ăsteia ca să îmi dau cu părerea şi sunt prieten cu prea mulți actori, regizori, scenografi – ca să tac.

Acum, nu contest talentul lui MM, care ce e drept există oarecum, în nota ingenuu fragil, muză a unui director. E ceva extrem de specific, ok. Însă – calitatea umană a personajului este execrabilă, la fel ca şi calitatea intelectuală. Omul ăsta e ahtiat după putere şi – fiind cu puțină minte – compensează prin pură mișelie. A fost capabil, la TNB unde e șef de sindicat, să încerce să arunce totul în aer (împreuna cu alți 2 şi mai puțin talentați şi inteligenți ca el – unu Mihai Călin şi una pe care o cheamă Medeea Marinescu).

A urlat minciuni acolo ani de zile, a contestat orice fără să diferențieze între frustrările lui personale şi actul artistic şi reușita teatrului ca mare instituție. Omul calomniază şi zbiară, în stil ingenuu – ca să păstreze un pic calitatea de zână, un fel de Andreea Marin mai nervos şi care scuipă. Însă – neavând argumente – întotdeauna s-a făcut de râs în orice discuție şi nu a câștigat nimic. Toţi dar toţi marii actori din România îl considera un ticălos.

Eu doar spun. Mă rog, Dacian şi USR fac ce vor. Însă cu așa personaj – eu NU aş vota niciodată guvernul ăsta. Asta e. Ce să vă fac. Cădeți de la catastrofa Vlad Alexandrescu (care era la fel de ticălos, un nimeni arogant) la acest me-me. Păcat de câțiva oameni din lista asta a guvernului care sunt cât de cât ok. Cam jumătate. Restul sunt varză, dar meme e sub orice nivel. O rușine”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *