“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Andrei Caramitru loveste din nou. Pe cine a luat acum in vizor

Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a criticat dur o informație apărută în spațiul public, pe surse, potrivit căreia actorul Marius Manole ar fi urmat să fie propus la Ministerul Culturii în Guvernul Cioloș.

“Am văzut şi eu lista propusă a guvernului Cioloș, guvern care oricum nu va exista vreodată pentru ca nimeni din Parlament nu îl va vota. Însă – tata fiind plecat dintre noi de 40 de zile deja – o să comentez eu despre propunerea la Cultură – unul numit Marius Manole. Pentru că știu destul din interiorul zonei ăsteia ca să îmi dau cu părerea şi sunt prieten cu prea mulți actori, regizori, scenografi – ca să tac.

Acum, nu contest talentul lui MM, care ce e drept există oarecum, în nota ingenuu fragil, muză a unui director. E ceva extrem de specific, ok. Însă – calitatea umană a personajului este execrabilă, la fel ca şi calitatea intelectuală. Omul ăsta e ahtiat după putere şi – fiind cu puțină minte – compensează prin pură mișelie. A fost capabil, la TNB unde e șef de sindicat, să încerce să arunce totul în aer (împreuna cu alți 2 şi mai puțin talentați şi inteligenți ca el – unu Mihai Călin şi una pe care o cheamă Medeea Marinescu).

A urlat minciuni acolo ani de zile, a contestat orice fără să diferențieze între frustrările lui personale şi actul artistic şi reușita teatrului ca mare instituție. Omul calomniază şi zbiară, în stil ingenuu – ca să păstreze un pic calitatea de zână, un fel de Andreea Marin mai nervos şi care scuipă. Însă – neavând argumente – întotdeauna s-a făcut de râs în orice discuție şi nu a câștigat nimic. Toţi dar toţi marii actori din România îl considera un ticălos.

Eu doar spun. Mă rog, Dacian şi USR fac ce vor. Însă cu așa personaj – eu NU aş vota niciodată guvernul ăsta. Asta e. Ce să vă fac. Cădeți de la catastrofa Vlad Alexandrescu (care era la fel de ticălos, un nimeni arogant) la acest me-me. Păcat de câțiva oameni din lista asta a guvernului care sunt cât de cât ok. Cam jumătate. Restul sunt varză, dar meme e sub orice nivel. O rușine”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.