O noua UMILINTA pentru Klaus Iohannis. Un actor celebru l-a făcut praf

Klaus Iohannis a primit o nouă lovitură chiar de Ziua Națională, după ce actorul Marius Manole a scris pe pagina sa de socializare că nu a simțit nimic special de Ziua Națională. Acesta a transmis un mesaj neașteptat, iar postarea sa a atras atenția unui fost ministru.

Klaus Iohannis, ținta unor atacuri pe bandă rulantă! Președintele a primit o nouă lovitură grea chiar de 1 Decembrie
„E 1 decembrie. N-am niciun sentiment”, a scris Marius Manole pe pagina sa de Facebook. În urma postării, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a lăsat un comentariu la postarea actorului.

„Poate pentru că încă nu ai fost la paradă?”, a scris Vlad Voiculescu. Replicile au continuat iar Marius Manole a scris că „România e un neam(ț)”.

Actorul a renunțat anterior la ordinul primit de la Klaus Iohannis
Amintim că actorul a renunțat la ordinul primit de la Klaus Iohannis în octombrie 2016. Acesta a mers la Palatul Cotroceni şi a lăsat portarului ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler categoria D – „Arta spectacolului”. De asemenea, Marius Manole a mai spus și că l-a votat şi a ieşit în stradă pentru Klaus Iohannis, pe care-l acuză că a girat coaliția de guvernare care a fost negociată de PNL cu PSD.

„Acum ceva ani, în 2016, am primit un ordin de cavaler pentru artele spectacolului de la domnul preşedinte Iohannis pe care l-am admirat, l-am votat, pentru care am ieşit în stradă.

În ultima perioadă, domnul Iohannis nu mai e domnul Iohannis. E altcineva în locul lui, drept pentru care acel ordin de cavaler nu mă măi reprezintă şi mi-e şi ruşine că l-am primit de la dumnealui. Dat fiind faptul că acum se pregăteşte o coaliţie, ceva mai rău nu există pentru România şi pe care domnul preşedinte a girat-o, eu mă duc la Cotroceni să-i dau înapoi acel ordin de cavaler, că mi-e ruşine. Nu înţeleg de ce ar trebui să-l mai am acasă.

Mâine, la ora 10, (duminică), domnul Iohannis dacă sunteţi la Cotroceni, vă înmânez medalia. Luaţi-o! Faceţi ce vreţi cu ea. Mie îmi e ruşine că o am acasă! Le-o dau portarilor. Bănuiesc că nu o sa vină domnul Iohannis să o ia. Dacă vrea să vină, eu îl aştept”, a declarat actorul într-un interviu acordat jurnalistului Vitalie Cojocari.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *