“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Alt MIZERABIL de #Buzău / Câștigă 6000 de euro / lună la stat, dar tot statul îi plătește și chiria!

alina ciolacu

Statul român este în centrul unui scandal legat de acordarea unei chirii considerabile unui bugetar, Bogdan Mîndrescu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, care beneficiază deja de un salariu lunar de aproximativ 6.000 de euro, toate veniturile provenind tot de la stat. Situația sa a stârnit polemici, având în vedere că este unul dintre cei mai contestați oficiali din acest minister.

Mîndrescu a absolvit un liceu în Buzău, conform propriului său CV. Ulterior, a urmat studii în Administrarea Afacerilor la Universitatea din București și a lucrat ca “consultant vânzări” la Bancpost. Cu toate acestea, din 2013, s-a alăturat sectorului public, prima sa poziție fiind aceea de consilier al președintelui TVR, deși nu avea experiență în domeniul media, dezvăluie defapt.ro.

Între 2017 și 2018, a ocupat funcția de director al aeroporturilor București – Băneasa și Otopeni – dar a fost demis după ce s-au constatat nereguli semnificative, precum angajați care se prezintau la serviciu pentru câteva minute sau probleme majore la piste pe Otopeni.

Cu toate acestea, în 2022, Mîndrescu a fost promovat în funcția de secretar de stat de către Grindeanu și i s-au oferit poziții bine plătite:

  • membru în Consiliul de Administrație al RAR: 162.000 de lei
  • membru în Consiliul de Administrație al Autorității Aeronautice Civile: 93.000 de lei
  • secretar de stat în Ministerul Transporturilor: 116.000 de lei.

Pe lângă aceste venituri substanțiale, în 2022 a primit și 30.000 de lei pentru chirie, echivalentul a 500 de euro lunar.

În urmă cu aproximativ o lună, Realitatea TV a dezvăluit că Mîndrescu și-a aprobat singur un bonus de 50.000 de euro la RAR și a semnat acordarea acestuia, iar Guvernul a aprobat această decizie, conform Realitatea PLUS. Acest bonus de 2.000 de euro pentru fiecare angajat a stârnit critici, în special pentru diferența substanțială între sumele acordate angajaților obișnuiți și cea acordată conducerii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.