“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ALERTA. Facturile de 3 ori mai mari care baga pensionarii in FALIMENT

avertisment sumbru pensiile oferite de stat ar putea sa dispara complet in cat timp ar urma ca 672422

Milioane de români ar putea să plătească facturi uriașe la încălzire începând de iarna următoare. Astfel, o nouă lege prin care este definit consumatorul vulnerabil se dezbate azi în comisia de specialitate din Senat.

Românii care stau la bloc primesc o lovitură dură

Conform modificărilor, aproape toți bucureștenii ar putea să nu mai primească subvenție la căldură deoarece nu se mai încadrează, fapt care înseamnă că iarna următoare facturile ar putea să fie mai mari cu până la 240% decât iarna trecută.

Pensionarii reprezinta una dintre categoriile vulnerabile, astfel incat s-ar putea confrunta cu o situatie deosebit de dificila,

De asemenea, situația diferă de la un oraș la altul, în funcție de cât de mult este subvenționată gicaloria. În Constanța, spre exemplu, oamenii o să trebuiască să scoată cu până la 300% mai mult din buzunar pentru factura la căldură, începând din iarna următoare.

Sursa: playtech.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.