“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Vine dezastrul pentru romani: Cîțu spune că NU are o soluție pentru facturile de la iarnă

Citu 2 1000x600 1 1

Premierul României, Florin Cîțu, susține că soluția pentru facturile mari de la iarnă nu poate să vină de la el. O posibilă propunere ar putea să fie compensarea unor facturi. „Avem nevoie de o independență energetică a României”, spune Cîțu.

„Există o îngrijoare. Vine sezonul de iarnă. Soluția nu poate să vină de la premier. Nu plafonăm prețurile, asta să fie foarte clar. E o creștere a prețurilor peste tot în UE. Trebuie să și importăm și nu producem cât avem nevoie.

Eu sunt gata să-mi asum: avem nevoie de o independență energetică a României. Asta am înțeles eu. Suntem dependenți de prețul energiei din UE. Trebuie să creștem capacitatea de producție. Îmi asum acest obiectiv de a atinge independența energetică a României.

Trebuie să compensăm o parte din factura din această iarnă. Un paradox: producția energetică e făcută în marea majoritate de companii de stat”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.