A MURIT ION ILIESCU? „Dragnea a dat ordin să nu se spună nimic de decesul lui Iliescu. E mort de 3 luni, dar nu ni s-a spus, ca să nu iesim în stradă să sărbătorim”

Cea mai mare porcarie a ultimilor ani tocmai a fost deconspirată. Cel mai odios dintre români, Ion Iliescu, e mort de 3 luni, dar informația ne-a fost ascunsă, ca să nu ieșim cu milioanele în stradă și să sărbătorim că am scăpat de bolșevic.

Intr-adevăr, Iliescu n-a mai fost văzut în public în ultimele 3 luni, deci informația este cât se poate de plauzibilă.

”Dragnea a dat ordin să nu se spună nimic de decesul lui Iliescu, de frică ca românii, odată ieșiti în stradă ca să se bucure că au scăpat de Ion Iliescu, să nu realizeze că ar fi momentul să scape și de creația lui odioasă care este PSD-ul și să stea cu milioanele în stradă până se întâmplă asta”, a dezvăluit reputatul jurnalist de investigație Telibasa Ionut, cel care a descoperit mizeria decisă de Liviu Dragnea.

Acesta spune că Dragnea a plantat în vila lui Ion Iliescu din Primăverii un om de încredere care imită perfect vocea lui Iliescu și care răspunde la telefon ori de câte ori sună. ”Din când în când mai apar știri că Ion Iliescu a declarat telefonic una sau alta, dar fizic el n-a mai apărut nicăieri în public. Asta pentru că e mort, că la telefon răspunde altcineva în locul lui”, este convins Telibasa Ionut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *