“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMIC

Viziunea Transumanistă a lui Bill Gates: 3 Zile de Muncă pe Săptămână, iar roboții vor putea produce toate alimentele și bunurile!

Perspectiva lui Bill Gates: Reducerea zilelor de muncă și impactul Inteligenței Artificiale asupra muncii

Bill Gates says AI challenges wont be solved by pausing development

Miliardarul prezice o lume în care tehnologia permite doar 3 zile de lucru săptămânal și schimbări în peisajul locurilor de muncă datorită progreselor Inteligenței Artificiale:

Bill Gates, cunoscut pentru susținerea transumanismului și pasiunea sa pentru domeniul tehnologiei, a exprimat o perspectivă optimistă cu privire la îngrijorările legate de impactul inteligenței artificiale asupra locurilor de muncă.

Într-un podcast, cofondatorul Microsoft a declarat că, în ciuda avansurilor tehnologice, acesta crede că tehnologia nu va elimina complet necesitatea oamenilor în forța de muncă. Gates a evidențiat că progresele în tehnologie ar putea duce la o lume în care oamenii vor avea posibilitatea să lucreze doar trei zile pe săptămână, iar mașinile vor deveni capabile să producă toate bunurile și alimentele necesare.

El a indicat că această evoluție ar putea modifica modul în care oamenii își desfășoară munca, reducând programul obișnuit de cinci zile pe săptămână pentru a câștiga un venit adecvat. Gates a subliniat că tehnologia ar putea duce la o situație în care munca umană ar putea fi redusă semnificativ:

“Dacă ajungem într-o societate în care trebuie să muncești doar trei zile pe săptămână, probabil că ar fi în regulă”, a adăugat el.

Totuși, înainte de această declarație, Gates a atras atenția asupra riscurilor unei utilizări inadecvate a inteligenței artificiale. Într-un articol publicat în luna iulie, el a discutat despre impactul potențial al inteligenței artificiale, recunoscând că aceasta nu va aduce modificări dramatice precum Revoluția Industrială, dar va reprezenta un impact semnificativ, asemănător cu introducerea computerelor. Gates a subliniat că evoluția tehnologică nu va înlocui complet munca umană, ci o va transforma și adapta la noile cerințe ale pieței.

În același context, directorul executiv al JP Morgan, Jamie Dimon, a estimat că următoarea generație de angajați ar putea lucra doar 3,5 zile pe săptămână datorită avansurilor în inteligența artificială.

“Viitoarele generații vor avea o speranță de viață mai mare și nu vor suferi de boli precum cancerul, datorită tehnologiei, iar probabil vor lucra doar trei zile și jumătate pe săptămână”, a declarat Jamie Dimon într-un interviu acordat Bloomberg în luna octombrie.

VEZI ȘI – VIDEO: Iată cum ideologia de gen si transexualitatea deschid calea pentru transumanism

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.