Viktor Orban, in delir la Tușnad: “Nu suntem dispuși să devenim o rasă mixtă”

Premierul maghiar Viktor Orban a prezentat în cadrul vizitei sale la Băile Tușnad, în România, ce viziune are asupra viitorului Ungariei, într-un deceniu marcat de conflict.

În opinia premierului, Bruxelles-ul, împreună cu rețeaua lui George Soros, vrea să impună Ungariei migrația. Referindu-se la unele proceduri anterioare privind statul de drept împotriva Ungariei, el a spus că „Am fost duși în instanță și condamnați. Și dacă nu ar fi criza refugiaților din Ucraina, ar fi început să execute pedeapsa asupra noastră. Acum au lăsat asta deoparte. Nu au scos-o de pe ordinea de zi, ci doar au lăsat-o deoparte”.

El a catalogat drept o „parodie ideologică a stângii internaționaliste” atunci când încearcă să susțină că Europa este în mod inerent de “rasă mixtă”. “Este o fraudă istorică și semantică”, a spus Orban, citat de portalul maghiar de limbă engleză Hungary Today.

Citiți și:  Viktor Orban, momente INCREDIBILE în România: a făcut baie de mulțime

“Popoarele care trăiesc în Europa se mișcă, muncesc, dar nu sunt popoare mixte. Suntem dispuși să ne amestecăm unul cu celălalt, dar nu suntem dispuși să devenim de rasă mixtă”, a spus Orbán.

În opinia sa, astăzi, civilizația islamică, care se îndreaptă treptat spre Europa, și-a dat seama că Ungaria nu va fi rampa de lansare pentru expansiunea lor în Europa, ca urmare a tradiției maghiare de a lupta cu Imperiul Islamic Otoman în trecut.

Sursa: ziare.com

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu