“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

VIDEO! Şofer scăpat teafăr dintr-un accident, BATUT CRUNT DE NISTE TIGANI care veneau de la FURAT! Bătăușii l-au ameninţat că-i violează și nevasta

sofer batut tigani
BATUT CRUNT DE NISTE TIGANI VENITI DE LA FURAT.

Un șofer a lovit din spate o căruță care circula noaptea fără semnalizare pe drumul național ce merge de la Tîrgu Neamț la Piatra-Neamț. În căruță se aflau 5 tiganiă, iar căruța, conform legii, nu avea voie sub nicio formă să circule pe drumul național.

Mai mult, tiganii din căruță nu au putut să justifice sacii cu de porumb pe care îi transportau, nu aveau vreo vestă reflectorizantă și nici vreun mijloc de iluminare.

Deși șoferul absolut nevinovat a scăpat teafăr din accident, el a fost bătut cu bestialitate de ocupanții tigani ai căruței implicați în accident și au amenințat soția șoferului cu violul.

Polițiștii au deschis un dosar și verifică circumstanțele în care s-a produs accidentul, precum și agresiunile ulterioare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.