VIDEO! Şofer scăpat teafăr dintr-un accident, BATUT CRUNT DE NISTE TIGANI care veneau de la FURAT! Bătăușii l-au ameninţat că-i violează și nevasta

BATUT CRUNT DE NISTE TIGANI VENITI DE LA FURAT.

Un șofer a lovit din spate o căruță care circula noaptea fără semnalizare pe drumul național ce merge de la Tîrgu Neamț la Piatra-Neamț. În căruță se aflau 5 tiganiă, iar căruța, conform legii, nu avea voie sub nicio formă să circule pe drumul național.

Mai mult, tiganii din căruță nu au putut să justifice sacii cu de porumb pe care îi transportau, nu aveau vreo vestă reflectorizantă și nici vreun mijloc de iluminare.

Deși șoferul absolut nevinovat a scăpat teafăr din accident, el a fost bătut cu bestialitate de ocupanții tigani ai căruței implicați în accident și au amenințat soția șoferului cu violul.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Polițiștii au deschis un dosar și verifică circumstanțele în care s-a produs accidentul, precum și agresiunile ulterioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.