VIDEO: Scene incredibile s-au derulat aseara intr-un coafor din Constanta. Un barbat a fost surprins in timp ce „o lua in mana” la doar cativa metri distanta de scaunele pe care se aflau mai multe cliente

barbat2

Scene incredibile s-au derulat aseara intr-un coafor din Constanta. Un barbat a fost surprins in timp ce „o lua in mana” la doar cativa metri distanta de scaunele pe care se aflau mai multe cliente. De altfel,  vigilența uneia dintre ele a facut ca barbatul sa fie vazut la timp si scos afara in palme de catre angajatele coaforului. Astazi,  politistii constanteni l-au prins dupa ce vanzatoarea unui magazin l-a recunoscut si a sunat la 112. Imaginile incredibile au fost suprinse pe camerele de supraveghere.

Era in jur de ora 17, cand barbatul a intrat in coafor. Pe imagini se observa cum se asaza linistit pe scaun si dupa ce inspecteaza cu privirea locul incepe sa se autosatisfaca. Trec cateva minute bune pana cand una dintre cliente il vede si o anunta pe una dintre angajate.

Desi politia a ajuns destul de repede la fata locului barbatului nu a mai fost de gasit in zona. Astazi insa si-a facut din nou aparitia in zona autogarii Constanta. Un loc cunoscut de altfel de el, pentru ca in urma cu cateva zile , a intrat intr un magazin cu haine pentru copii si a facut aceleasi gesturi indecente, desi in interior era vanzatoarea, dar si o femeie cu doi copii.

Barbatul a fost audiat si amendat de catre politisti. In cazul in care va fi din nou prins facand aceleasi gesturi, risca sa ajunga in spatele gratiilor.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *