“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

VIDEO NECENZURAT! Pedeapsa dură pentru o “TANARA DE ETNIE” prinsă la furat într-un magazin: DEZBRĂCATĂ ȘI ARUNCATĂ IN P*ZDA GOALĂ ÎN STRADĂ

DEZBRĂCATĂ ȘI ARUNCATĂ IN P*ZDA GOALĂ ÎN STRADĂ

O fată a fost prinsă cu „mâța-n sac”, într-un magazin din Teleorman, după ce a încercat să fure mai multe haine dintr-un magazin.

O vânzătoare dintr-un magazin din Teleorman a încercat să-i dea o lecție unei fete care a încercat să fure îmbrăcăminte dintr-un magazin.

Însoțită de o prietenă, fata respectivă a încercat să sustragă mai multe perechi de blugi, îmbrăcându-le una peste alta.

Personalul magazinului a recunoscut îmbrăcămintea purtată de fată și i-a cerut să-i dea jos, observând că tânăra respectivă a încercat să fure mai multe perechi de pantaloni. Prinsă în fapt, tânăra a recunoscut că voia să fure, deși inițial a negat.

Ca să nu anunțe autoritățile cu privire la furt, o angajată a încercat să-i de-a o lecție tinerei respective.

După ce a mâzgălit-o pe față, a pălmuit-o și a dezbrăcat-o pe tânără, angajata magazinului a scos-o din magazin, doar în lenjerie intimă, forțând-o să-și îmbrace hainele în fața magazinului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.