JUSTITIENATIONALSTIRI

Bestia de 34 de ani care a desfigurat-o pe Cristina Joia de la Pro TV: „M-a înjurat, m-a făcut «ţigancă», mi-a rupt ştergătorul de la maşină”

fedaa

Femeia care a lovit-o sălbatic pe Cristina Joia (designer cu un rol important în distribuția emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV) a fost găsită de Poliție și dusă la audieri, la Secţia 14, din zona Unirii. Nemernica se numește Ștefania Andrei și are 34 de ani. Ea a lovit-o bestial pe Cristina Joia (43 de ani) sâmbătă seara, la un magazin de pe Calea Șerban Vodă din București, umplând-o de sânge și provocându-i o fractură de piramidă nazală.

Cristina Joia a fost lovită cu pumnul și – zice ea – cu un obiect dur ținut în pumn. În urma loviturii, designerul a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi.

Agresoara a fost identificată de Poliţie şi are vârsta de 34 de ani. Aceasta recunoaște că a lovit-o pe Cristina Joia, însă susţine că a reacţionat astfel pentru că designerul i-ar fi rupt ştergătorul de la maşină și i-ar fi vorbit urât.

Cristina Joia a prezentat, zilele, trecute, o altă versiune. Ea doar ar fi apostrofat-o pe femeia de 34 de ani, pe motiv că aceasta și-a parcat mașina într-un loc nepermis, pe trecerea de pietoni, chiar în fața intrării în magazin, obstrucționând accesul în clădire. Ulterior, agresoarea a urmărit-o și a lovit-o în magazin.

Locuia fără forme legale, la altă adresă decât cea din acte
Poliţiştii au efectuat două descinderi – prima la adresa unde figura în acte şi a doua la o locuinţă din Sectorul 5 unde domicilia fără forme legale şi de unde au şi ridicat-o. Au condus-o la Secţia 14, în aşteptarea unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca marți să fie adusă în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii mai aşteaptă o probă extrem de importantă în dosar: raportul preliminar al Institutului de medicină legală privitor la consecinţele atacului, pentru că în funcţie de acesta poate fi schimbată încadrarea juridică în vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare.

Potrivit jurnalistului Ovidiu Oanţă de la Pro TV – care urmăreşte îndeaproape cazul –, agresoarea se numește Ştefania Andrei și are 34 de ani.

tzag

„Mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat, m-a făcut «ţigancă»”
Dialogul agresoarei Ștefania Andrei cu jurnaliștii
– Ce s-a întâmplat?

– Mi-a rupt ştergătorul de la maşină.

– Asta a justificat să fiţi atât de violentă?

– Nu sunt violentă.

– De ce aţi lovit-o atât de puternic?

– Am lovit-o pur şi simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn, într-adevăr.

– De ce ai lovit-o?

– Pentru că mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat. M-a făcut „ţigancă”.

– Şi soluţia este să o loveşti?

– Nu, nu asta este soluţia.

Dialogul a avut loc în fața Secției 14 de Poliție, unde reporterii au aşteptat-o pe Ștefania Andrei înainte să intre la audieri.

vrre

Imaginile atacului sunt înspăimântătoare
Comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB): „La data de 7 noiembrie, în jurul orei 17.00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii, care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte„.

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri.

Echipa operativă a reluat cercetarea la faţa locului şi a audiat angajaţii care au fost de faţă în momentul în care Cristina Joia a fost agresată. În plus, au revăzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Aşa a fost identificată şi agresoarea, o tânără de 34 de ani care a răspuns cu o ploaie de înjurături atunci când i s-a atras atenţia că a parcat neregulamentar.

Imaginile atacului, devenite acum probă în dosarul penal, sunt înspăimântătoare. O recunosc şi reprezentanţii magazinului, care susţin că sunt oripilaţi de un asemenea comportament.

„Victima acestui incident a fost surprinsă de agresiunea celeilalte persoane implicate, neavând timpul necesar pentru a putea întreprinde vreo acţiune menită să o protejeze. Ne arătăm solidari cu victima acestei agresiuni şi nu suntem de acord cu aceste modalităţi barbare de rezolvare a unor dispute verbale. Nu cunoaştem motivele, dar sunt sigur că oricare ar fi acestea, ele nu pot reprezenta o justificare într-o societate civilizată”, transmit reprezentanţii magazinului.

Printre cei care au despus mărturie se numără şi casiera care a ieşit din magazin spre maşina atacatoarei şi astfel a reuşit să reţină numărul de înmatriculare, pe care l-a oferit Poliţiei. – Sursa: Ziaristii

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.