CE A DESCOPERIT FAMILIA ÎN GEANTA DENISEI RĂDUCU DUPĂ MOARTEA TIGANCII

Tiganca Denisa Răducu a murit în luna iulie a anului 2017, după ce fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular, cel mai agresiv tip de cancer la ficat. Pe 13 decembrie, Denisa Răducu ar fi împlinit 30 de ani.

Adelina, sora Denisei, și-a amintit că artista era foarte organizată și, spre surprinderea multora, nu avea în geantă foarte multe obiecte pentru machiaj. Pudră, pensulă, câteva rujuri, iar familia le-a descoperit în geantă după ce Denisa a murit.

Mai mult, artista avea o adevărată obsesie pentru dantura sa, iar în geantă se aflau și o periuță de dinți, plus pasta de dinți.

Sora Denisei spune că acești doi ani i s-au părut mai grei ca niciodată și că Denisa îi lipsește ”de o eternitate deja…”

”Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa… Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o.

Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea. Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind, stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit.

Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor, ne-a făcut să ne despărțim. Dar eu știu că mă veghează de acolo, de Sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă”, a mărturisit, Adelina, sora Denisei.

Vezi: TRAGEDIE URIAȘĂ ÎN ROMÂNIA! IOANA MUREȘAN A FOST GĂSITĂ MOARTĂ ÎN CASĂ

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *