Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

VIDEO IREAL! Babă de 75 de ani CONDAMNATĂ după ce ademenea bărbați în camere de hotel pe care mai apoi îi jefuia!

maria belei

O femeie care are în jur de 75 de ani, cu mai multe condamnări la activ, cele mai multe pentru că ademenea bărbaţi, pe care îi agăţa de regulă în gări, mergea cu ei într-o cameră de hotel, pentru o partidă de sex, iar acolo îi jefuia, a fost condamnată de Judecătoria Suceava la o pedeapsă rezultantă de 7 ani, 8 luni şi 1855 zile închisoare, informează monitorulsv.ro.

În această sentință intră o condamnare la 3 ani de închisoare, pentru cea mai recentă tâlhărie, plus pedepse anterioare neexecutate, emise de alte instanță din țară. Cele 1855 de zile sunt un rest de pedeapsă, adică o condamnare mai veche, după care femeia a fost eliberată condiționat.

Pentru că a continuat să comită furturi cu violență, femeia trebuie să execute și acest rest important de pedeapsă.

Pedeapsa totală rezultantă este de aproape 13 ani de închisoare, din care se scade perioada deja executată. Asta pentru că bătrâna este închisă în Penitenciarul Gherla din luna martie a anului trecut.

Oricum ar fi, femeia are de stat câțiva ani buni de pușcărie, deși, având în vedere vârsta, poate cere eliberarea după ce execută o treime din pedeapsă.

Fapta pentru care a fost condamnată acum Maria Belei a fost comisă în urmă cu aproximativ 2 ani.

Autoarea a pus ochii pe bani și bijuterii din casa unei femei în vârstă de 89 de ani de care, teoretic, avea grijă, fiind tocmită pe post de îngrijitoare.

”Fiind în imobilul persoanei vătămate G.E., în vârstă de 89 de ani, situat în municipiul Suceava, persoană de care avea grijă de trei zile, a servit-o pe aceasta cu o cafea în care i-a pus o substanță narcotică ce conținea diazepam, împrejurare în care persoana vătămată a adormit profund timp de aproximativ trei ore şi, profitând de aceasta, a sustras bani dintr-o poșetă ce era pe un fotoliu din sufrageria imobilului, precum și mai multe bijuterii din aur din buzunarul unui palton, acţiuni prin care a produs un prejudiciu în valoare de 6.750 lei”, au reținut procurorii în actul de acuzare.

De altfel, acesta a fost mai tot timpul modul de operare preferat al femeii, care adormea victimele și le fura banii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.