Ce a patit un barbat din Tg Jiu dupa ce a dorit sa petreaca o noapte in compania unei domnisoare de 18 ani

Un bărbat de 37 de ani, din Târgu Jiu, plănuise o noapte de amor cu o tânără de 18 ani. Însă visul nu se potrivete mereu cu realitatea. Ce s-a întâmplat în camera de hotel întrece orice așteptare!

Credea că va trăi o noapte de amor, cu o tânără de 18 ani. Însă toate planurile bărbatului s-au dus pe apa sâmbetei, în momentul în care a pășit în camera pensiunii din Târgu Jiu în care urma să își petreacă următoarele ore.

Pe holul pensiunii așteptau doi tineri, un băiat și o fată, în vârstă de 19, prietenii partenerei bărbatului din Târgu Jiu. Profitând de neatenția partenerului său, tânăra i-a luat toți banii din portofel, 5.000 de lei, și i-a dat celor doi, care stăteau la ușa camerei.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânăra de 18 ani, în timp ce se afla în camera unei pensiuni de pe raza municipiului Târgu Jiu, împreună cu un bărbat, de 37 de ani, din oraşul Rovinari, profitând de neatenţia bărbatului, i-ar fi sustras suma de 5000 lei pe care îi avea pe o comodă din cameră, şi a dat-o tânărului de 23 de ani, care se afla pe holul pensiuni împreună cu tânăra de 19 ani. Suma de bani a fost recuperată de poliţişti şi restituită părţii vătămate. În cursul zilei de ieri, tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a spus Victor Ţuhaşu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

VEZI: ZIUA NATIONALA SARBATORITA PRIN ACTE DE TEROARE! Tigani interlopi din Giurgiu, teroare cu macete, săbii şi cuţite live pe Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.