CE I-A FĂCUT ACEST BĂRBAT DIN VASLUI UNEI PROSTITUATE ÎNTRECE ORICE ÎNCHIPUIRE

Gheorghe Brăescu, un bărbat de 40 de ani din Vaslui, a devenit călăul unei prostituate pe care a convins-o să meargă cu el acasă, în localitatea Perieni, ca să întrețină relații sexuale. La scurt timp, distracția din dormitor s-a transformat într-o traumă pentru femeia de 27 de ani. Mihaela B. a fost găsită în stare de șoc de o femeie după ce Gheorghe Brăescu a încercat să scape de ea.

Mihaela B., o femeie de 27 de ani din comuna Iana, a acceptat să întrețină relații intime cu Gheorghe Brăescu, pe care l-a întâlnit pe centura Bârladului pe 11 noiembrie. După ce s-au înțeles și la bani, cei doi au plecat cu taxi spre domiciliul bărbatului. La câteva minute după ce a ajuns cu tânăra în propria locuință, bărbatul și-a pus în aplicare un plan diabolic. El a legat-o pe Mihaela B., după care a violat-o, a bătut-o crunt și, ulterior, i-a pus trupul într-un sac pe care l-a pus în căruţă şi a ieşit din curte repede, relatează vremeanoua.ro. Monstrul a lăsat-o în agonie legată și a aruncat sacul într-o pădure aflată peste vreo două dealuri de Perieni. Agresorul este divorțat, iar pe pagina lui de Facebook posta des că își caută jumătatea.

După ce s-a văzut singură, Mihaela B. a reușit să iasă din sacul în care fusese pusă și a cerut ajutorul primei persoane care i-a ieșit în cale. “Vă rog să mă ajutați, am fost violată, legată și băgată în sac”, i-a spus Mihaela B. plângând unei femei din Ibănești cu care s-a întâlnit, potrivit sursei citată mai sus.

Aceasta a anunțat poliția și, la scurt timp de la declanșarea alarmei, Gheorghe Brăescu a intrat în vizorul anchetatorilor pentru lipsire ilegală de libertate și viol. Individul a reușit să fugă de oamenii legii, însă, aseară, el a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore. Astăzi, el va fi adus în fața magistraților de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, precum și la Judecătoria Bârlad, cu propunerea de emitere a unui mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. El riscă să trea cel puțin 7 ani după gratii pentru faptele comise.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *