VIDEO HALUCINANT: Şi-a băut minţile şi a uitat ca e domnişoară. După ce a chefuit până în zori, împreună cu alte două prietene de ale sale, au ajuns, toate, la Politie

Şi-a băut minţile şi a uitat până şi de bunul simţ de domnişoară.

După ce a chefuit până în zori, împreună cu alte două prietene de ale sale, au ajuns, toate, la Inspectoratul de Poliţie. Asta după ce au avut o petrecere cu volumul muzicii dat la maxim în apartamentul în care ar sta cu chirie.

Sărbătoarea gălăgioasă i-a deranjat pe locatarii blocului de locuinţe de pe strada Nicolae Anestiadi din Sectorul Centru al Capitalei, care s-au plâns la poliţie că nu pot dormi din cauza gălăgiei de nedescris ce venea dinspre apartamentul vecin.

La scurt timp, un echipaj mobil al Batalionului de reacționare operativă a venit la adresa indicată. Poliţiştii le-au rugat politicos pe fete să înceteze, întrucât era trecut de ora 01.00 noaptea.

Supărate foc că au fost denunţate la poliţie, tinerele aflate sub influenţa alcoolului s-au dus la uşa vecinului care a sunat la poliţie şi l-au ameninţat. Bărbatul a apelat din nou la 902, iar de această dată, tinerele tinerele nu au mai avut scăpare.

”În apartament se aflau un grup de persoane de gen feminin, în stare de ebrietate, care sărbătoreau o zi de naştere exagerat, tulburând liniştea publică”.

Într-o criză de isterie, una dintre tinere, în vârstă de 18 ani, a început să înjure de mama focului, manifestându-şi supărarea într-un mod neadecvat. După ce a aruncat pe jos mobila din Inspectorat, tipa părea să se fi cuminţit.

”- Cine v-a bătut? Aţi spus că v-a bătut cineva?
– Pe mine m-a bătut vecinul de jos.
– Din ce cauză?
– Că eu am venit de la discotecă şi el îmi zice mie că eu am făcut gălăgie. Eu abia de am intrat în casă şi el îmi spune mie că eu am făcut gălăgie”.

Nu a stat, însă, calmă prea mult timp. Din nou i-a luat pe toţi l-a înjurat. Mai mult decât atât, tipa s-a luat şi de echipa noastră de filmare, asta după ce s-a dat într-un spectacol penibil, muşcându-l de mână pe reporter.

Nici după ce a fost rugată de oamenii legii să înceteze cu scandalul şi cu jignirile, ea nu s-a calmat. După mai multe încercări eșuate de a o linişti, polițiștii s-au văzut nevoiți să-i pună cătușe la mâini.

În timp ce tânăra ţipa şi înjura, amica sa, avea o altă problemă, şi-ar fi pierdut Iphone-ul scump.

”- Eu aşteptam ascensorul şi el m-a împins şi am scăpat Iphon-ul 7, care era luat în credit.
– Şi din cauza asta aţi fost adusă la Poliţie?
– Da. Şi Iphonul trebuie achitat încă un an şi ceva. Cine să-l achite, eu?
– Dumneavoastră aţi făcut gălăgie în apartament?
– Nu”.

Vecinii spun, că nu este pentru prima dată când tipele manifestă un asemenea comportament inadecvat.

”- Avem probleme cu găzdaşii. Noi locuim la casă nouă, noi trăim la al 5-lea etaj şi ele la etajul 6. Peste o noapte, două noi avem cu ele probleme, băuturi.
– Ce probleme?
– Gălăgie, băuturi spirtoase servesc, doamne fereşte ce acolo se face. … În această seara s-a început o distracţie la ele acolo, eu am fost şi am bătut la uşă şi ele nu au deschis, iar apoi am chemat poliţia … ele apoi mă ameninţau că o să mă prindă că o să-mi spargă capul … apoi eu am mai sunat odată la poliţie şi poliţiştii au venit şi le-au luat”.

Tinerele se vor alege cu câte o amendă de până la 600 de lei, pentru perturbarea ordinii publice pe timp de noapte. Cea mai agresivă, însă, a fost reţinută pentru 72 de ore. Ea va fi cercetată pentru huliganism şi vătămarea corporală a reporterului emisiunii “Unitatea de Gardă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *