“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATI

VESTI EXTREM de PROASTE de la meteorologi. Cum va fi acest weekend

vremea weekend

Meteorologii anunță cum va fi vremea la acest sfârșit de săptămână.

Potrivit ANM, în sudul şi estul ţării, vremea va fi în general închisă, iar local va fi ceaţă şi, izolat, burniţă.

Cum va fi vremea sâmbătă

În țară, cerul va fi temporar noros, iar ceaţa va fi prezentă în zonele joase de relief, cu precădere în orele dimineţilor. În regiunile vestice şi de nord-vest, pe arii restrânse, va ploua slab, în cursul nopţii, iar în zona Carpaţilor Occidentali, trecător, vor fi posibile şi fulguieli.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în vestul ţării, în extremitatea sa de răsărit şi la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele normale la această dată, în interiorul arcului carpatic, vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade, iar minimele se vor încadra între -3 şi 7 grade, uşor mai mici în depresiunile din estul Transilvaniei, dar şi mai mari, pe litoral.

VEZI SI: Vești rele de la meteorologi! Vom avea o iarnă cu fenomene extreme, viscole puternice și temperaturi de până la -30 de grade

La București, vremea va fi în general închisă. Mai ales dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă şi trecător, burniţă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă în jurul a 4 grade.

Cum va fi vremea duminică

În țară, înnorările vor cuprinde, treptat, toate regiunile; în cele vestice, nordice şi centrale se vor accentua şi va ploua, pe arii din ce în ce mai extinse, începând din a doua parte a zilei, dar numai izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, îndeosebi dimineaţa, va mai fi ceaţă, asociată trecător cu burniţă.

La munte, mai întâi în zona înaltă, apoi şi la altitudini mai mici, iar noaptea şi în nord-vestul şi nordul ţării, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în interiorul arcului carpatic şi în extremitatea de sud-est.

Valorile termice vor fi, în general, peste cele climatologic specifice perioadei, deşi în vest şi nord-vest, temperatura aerului va marca o scădere. Maximele se vor încadra între 7 şi 14 grade, iar minimele între 1 şi 8 grade, uşor mai coborâte în Dealurile de Vest şi în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral.

VEZI SI: Unii ROMANI pot primi in aceasta IARNA ajutor de 2.500 lei! Iata documentele de care ai nevoie

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.