fbpx
VREMEA

A ÎNNEBUNIT VREMEA! CE SE ÎNTÂMPLĂ în WEEKEND! ALERTĂ pentru TOATĂ ROMÂNIA

g6cc

O nouă surpriză din partea vremii!

După o perioadă de frig și ninsori, ne așteaptă o vreme anormal de caldă pentru această perioadă!

În următorele zile, mercurul din termometre va urca chiar și până la 15 grade, informează ANM.

Mai mult, meteorologii spun că aceleași temperaturi se vor păstra atât de Crăciun cât şi de Revelion.
În Capitală cerul va continua să fie noros, iar în weekend va ploua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

Sâmbătă, cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor și va ploua local în vest și nord-vest și pe spații restrânse în restul teritoriului, iar la munte, în special în Carpații Occidentali, se vor semnala precipitații mixte. Unele intensificări ale vântului vor fi în zona montană înaltă și în sudul Banatului.

Seara și noaptea înnorările vor fi mai persistente și ploile mai frecvente în Muntenia, Dobrogea, sudul și centrul Moldovei, Maramureș și estul Transilvaniei, în timp ce în restul țării va mai ploua izolat, iar spre dimineață cerul va deveni variabil; în Carpații Orientali și la altitudini mari în Meridionali vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, izolat vor fi condiții de polei, iar pe creste vântul va avea intensificări, temporar viscolind sau spulberând zăpada.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade, iar cele minime în general între 1 și 9 grade.

În București, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă din an, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de până la 6 grade. Cerul va fi temporar noros, iar seara și la începutul nopții va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

Duminică, vremea va fi și mai caldă decât în mod normal la mijlocul lunii decembrie, chiar deosebit de caldă la orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în primele ore ale zilei în zona Carpaților Orientali. Se va semnala ceață, la începutul zilei mai ales în vest și în nord-vest, iar noaptea în special în zonele joase din sud, centru și est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, unde temporar va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 13 grade, iar cele minime între -4 și 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -9 grade.

În Capitală, vremea se va păstra mult mai caldă decât în mod obișnuit la mijlocul lunii decembrie, în special ziua. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Vor fi condiții de ceață, cu precădere în cursul nopții, informează ANM.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.